Categories: УПЛ

Георгій Судаков: За 15 хвилин з Пушичем зрозуміли більше, ніж за 3 місяці до цього

Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков поділився очікуваннями від завтрашнього матчу Ліги чемпіонів проти «Барселони» та першими враженнями від спілкування з новим тренером команди Марино Пушичем.

– Емоції від нового тренера позитивні, всі були вражені. Це хороша та позитивна людина. По тих ідеях, які він нам дав за 15 хвилин, ми зрозуміли його стиль футболу. За 15 хвилин зрозуміли більше, ніж за 3 місяці до цього.

Сподіваюся, що попереду у нас дуже хороший шлях. Віримо в це. З боку футболістів є повна довіра до нового тренера. Сподіваюся, ми досягнемо з ним успіху.

– Пам’ятаєте часи, коли Чигринський грав за «Барселону»?

– Якщо чесно, то ні. Пам’ятаю, що першою моєю футбольною формою була форма «Шахтаря», і це був Дарійо Срна.

Ми не є фаворитами завтрашнього матчу, але вийдемо грати в футбол, грати з м’ячем. Розуміємо, хто така «Барселона» і що вона являє собою в цьому світі. Але ми маємо дуже хороші якості, треба бути впевненими в собі. Сподіваюся, завтра зможемо показати свій футбол, щоб фанати були задоволеними.

Не можу сказати, що ми боїмося проти когось грати. В нас нема такого. Ми хочемо виходити проти найсильніших команд. Минулого року ми показали дуже хорошу гру в матчах з «Реалом». Це матчі, до яких ми йдемо все своє життя. Зіграти проти «Барселони» – моя мрія. Я навіть не хочу думати про страх, хочу отримати задоволення. Буде дуже складно.

Війна – це дуже складно для всіх нас. Ми застали її в Києві. Під час війни в мене народилася дитина. Це дуже складно, тому що зараз в нас дуже багато роз’їздів, я майже не бачу дитину та дружину.

Але водночас це додаткова мотивація для наших футболістів. З огляду на те, що відбувається в Україні, ми закриваємо очі на всі наші переїзди. Ми хочемо показати всій країні, наскільки важливо боротися не тільки на полі бою, а й на футбольному, – сказав Судаков.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Ріццолі розібрав спірні суддівські рішення у матчах 6-го туру УПЛ

Головний експерт з арбітражу УАФ, а також член Комітету арбітрів Нікола Ріццолі проаналізував деякі спірні…

54 хв. ago

Шахтар оштрафували на 252,5 тис грн за бійку в матчі чемпіонату U-19 з Динамо у травні

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу (КДК УАФ) ухвалив рішення щодо травневого матчу чемпіонату U-19 «Шахтар» – «Динамо», де…

1 годину ago

Президент Ла Ліги отримав догану від іспанського суду

Хав'єр Тебас, президент Ла Ліги, отримав догану від Адміністративного спортивного суду Іспанії (TAD) за скаргою,…

1 годину ago

Хабі Алонсо: Настав час, коли футболісти відчувають, що матчів забагато

Головний тренер «Баєра» Хабі Алонсо прокоментував слова Родрі, який сказав, що гравці близькі до страйку через надмірну кількість матчів у…

1 годину ago

Вінісіус Тобіас: Лунін – неймовірний гравець, людина, яка ніколи не припиняє навчатися

Захисник «Шахтаря» Вінісіус Тобіас поділився думками про Андрія Луніна, який минулі 2 сезони був його одноклубником у…

3 години ago

Жіноча команда Ворскли на приватному літаку Жеваго таки вилетіла в Глазго на матчі ЛЧ

Жіноча команда "Ворскли" все-таки вилетіла з Польщі до Глазго на матчі Ліги чемпіонів із "Селтіком",…

3 години ago