Серія А. Ювентус переміг Мілан та наблизився до лідерства

Мілан та Ювентус провели зустріч в рамках 9-го туру Серії А, переможцями з якої вийшла “стара синьйора”. “Росонері” дали нагоду прямому конкуренту наблизитись до себе.

Ювентус продовжує повертатись у свою звичну форму, нав’язуючи командам із вершини турнірної таблиці боротьбу за чемпіонство, а от Мілан все ж вкотре намагається забрати Скудетто до своїх рук. Один із ключових поєдинків чемпіонату, котрий в подальшому може вирішити долю тотального тріумфатора в Серії А, обіцяв бути запеклим, проте команди продемонструвати не найвидовищніший матч.

Серія А. 9-й тур, 22 жовтня

Мілан – Ювентус – 0:1

Гол: Локателлі, 63

Вилучення: Тшау, 40 (Мілан)

У першому таймі команди на двох продемонстрували всього один удар у ствір воріт, котрий організували “росонері”. Найцікавішим моментом у першій 45-хвилинці стало вилучення Тіава, котре виявилось першим з 1988-го року у зустрічах між Міланом та Ювентусом.

Завдяки червоній картці “червоно-чорних” другій половині зустрічі “стара синьйора” активувалась. Зокрема, гол туринського колективу прийшов на 63-ій хвилині матчу, котрий у свій актив записав Локателлі. Щоправда після удару півзахисника Ювентуса, м’яч відрикошетив під захисника суперника, дизорієнтувавши голкіпера Мілану. Туринці провели показовий другий тайм, що не дозволило “росонері” відквитати бодай один м’яч.

Таким чином, Ювентус мінімально долає Мілан, що принесло “червоно-чорним” першу поразку за вісім місяців на домашньому стадіоні “Сан-Сіро” в рамках Серії А, а “старій синьйорі” – 5 суху перемогу в чемпіонаті Італії цього сезону. Туринці вийшли на третє місце (21 очко), а міланці залишились на другому (22 пункти). У італійські першості лідирує Інтер (23 бали).

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Олександрія – Лівий берег: анонс матчу 7-го туру УПЛ

21 вересня, 15-30. Олександрія, КСК "Ніка" Арбітр: Денис Шурман (Київська область) провів 63 гри в…

3 хв. ago

Чорноморець – Карпати: анонс матчу 7-го туру УПЛ

21 вересня, 13-00. Одеса, "Чорноморець" Арбітр: Дмитро Євтухов (Дніпро) провів 4 гри в УПЛ. ТВ:…

7 хв. ago

Ріццолі розібрав спірні суддівські рішення у матчах 6-го туру УПЛ

Головний експерт з арбітражу УАФ, а також член Комітету арбітрів Нікола Ріццолі проаналізував деякі спірні…

6 години ago

Шахтар оштрафували на 252,5 тис грн за бійку в матчі чемпіонату U-19 з Динамо у травні

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу (КДК УАФ) ухвалив рішення щодо травневого матчу чемпіонату U-19 «Шахтар» – «Динамо», де…

6 години ago

Президент Ла Ліги отримав догану від іспанського суду

Хав'єр Тебас, президент Ла Ліги, отримав догану від Адміністративного спортивного суду Іспанії (TAD) за скаргою,…

7 години ago

Хабі Алонсо: Настав час, коли футболісти відчувають, що матчів забагато

Головний тренер «Баєра» Хабі Алонсо прокоментував слова Родрі, який сказав, що гравці близькі до страйку через надмірну кількість матчів у…

7 години ago