Categories: Перша ліга

Перша ліга. Лівий Берег сенсаційно розгромив Інгулець

Лівий берег у минулому турі в гостях розгромив Чернігів і перебував на третьому місці у групі. Команда з Петрове у попередній грі в гостях перемогла Діназ. Гольова серія Віталія Кольцова у Першій лізі тривала 5 ігор (5 голів).

Перша ліга, 13-й тур.

Лівий Берег Київ – Інгулець Петрове 3 : 0.

1 – 0. Сухоручко – 6.

2 – 0. Синиця – 54.

3 – 0. Литовченко – 86.

Безумовно, це був найбільш очікуваний матч у групі, але третє команда приймала лідера. “Інгулець” впевнено очолює свою групу, забивши при цьому найбільше голів – 34 і пропустивши найменше – 7.

Матч розпочався досить несподівано. Вихід один на один реалізував Сухоручко – 1:0. Помилився у цьому епізоді Михайло Шершень. Для вихованця “Динамо” це вже четвертий гол за два тури. Сміливий футбол у виконанні підопічних Первака на перших хвилинах. В середині тайму довелося вступати у гру Паламарчуку після потужного удару Миколи Когута. На перерву команди пішли за переваги киян.

Після перерви активізувалися гості. З-за меж штрафної у дальній кут пробивав Козак, але блискуче зіграв Чеботарьов. А ось кияни свій момент реалізували. Після прострілу Івана Когута потужно метрів з одинадцяти пробив Олег Синиця – 2:0. Варто відзначити налаштування футболістів “Лівого Берега”, які не програвали боротьбу у центрі поля. Забити хоча б один м’яч підопічні Лупашка не змогли і у цьому велика заслуга киян.

На 86-й хвилині потужно у ближній кут пробив Олексій Литовченко – 3:0. Блискуча гра футболістів “Лівого Берега”. У підсумку, матч завершився перемогою господарів. Для “Інгульця” це дебютна у сезоні поразка. До того ж, петровці вперше за 26 ігор програють у Першій лізі.

Максимович Назар

Recent Posts

Різник потрапив до збірної 1-го туру Ліги чемпіонів за версією Whoscored

Авторитетний статистичний портал Whoscored презентував свою версію символічної збірної 1-го туру основного етапу оновленої Ліги…

55 секунд ago

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

1 годину ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

2 години ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

2 години ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

2 години ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

2 години ago