Categories: Інше

Знаменитий футболіст, який святкував гол з трусами на голові, отримав два роки за несплату податків

Титулованого ексфутболіста «Ювентуса», «Роми» та збірної Чорногорії 40-річного Мірко Вучиніча засуджено до двох років позбавлення волі умовно за несплату податків в Італії.

Про це повідомляє Corriere dello Sport.

Чорногорський футболіст, котрий свого часу грав проти збірної України, не прозвітував перед італійськими податковими органами за суму в 6 млн євро, що він заробив у період з 2014 по 2017 рік під час виступів за «Аль-Джазіру» з Об’єднаних Арабських Еміратів.

Прокурор Массіміліано Кардуччі просив засудити ексфутболіста на чотири роки позбавлення волі, але суд обмежився вдвічі меншим покаранням.

Крім того, за ухвалою слідчого судді Серджо Тозі розпочато превентивний арешт рухомого та нерухомого майна (віли, квартири, транспортні засоби) Вучиніча, який має виплатити компенсацію податковому управлінню.

Нагадаємо, що нападник Мірко Вучиніч, в активі якого три матчі у футболці збірної Сербії та Чорногорії, а також 46 поєдинків та 17 голів у складі команди Чорногорії, триразовий чемпіон Італії у лавах «Ювентуса». Крім того, він двічі виграв Кубок Італії з «Ромою» та став триразовим володарем національного Суперкубка (двічі — з «Юве» та один раз — з римським грандом). Забивного форварда Вучиніча сім разів визнавали футболістом року у Чорногорії.

До речі, Мірко Вучиніч запам’ятався вболівальникам своїм оригінальним святкуванням голу у матчі зі збірною Швейцарії, коли вдягнув на голову футбольні труси. Свій «трюк» нападник повторив, коли забив 100-й м’яч у серії А.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал Мадрид – Еспаньол: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 22:00. “Сантьяго Бернабеу” (Мадрид) Головний арбітр: Хосе Мунуера Монтеро…

3 години ago

Валенсія – Жирона: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 19:30. “Месталья” (Валенсія) Головний арбітр: Алехандро Ернандес Пряма трансляція:…

3 години ago

Ліверпуль – Борнмут: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга, п’ятий тур 21 вересня, 17:00. “Енфілд” (Ліверпуль) Головний арбітр: Тоні Гарріентон Пряма трансляція:…

3 години ago

Вест Хем – Челсі: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга. 5-й тур. 21 вересня. 14:30. Лондон. "Лондон Стедіум" Головний суддя: Семюел Барротт (Англія)…

3 години ago

Україна – Афганістан: анонс матчу ЧС-2024 серед футзальних збірних

Вирішальний матч у боротьбі за друге місце у групі С. Україна та Афганістан мають по…

3 години ago

Динамо – Рух: анонс матчу 7-го туру УПЛ

21 вересня, 18-00. Київ, Динамо ім. Лобановського  Арбітр: Віталій Романов (Дніпро) провів 146 ігор в…

3 години ago