Categories: Інше

Джерело: Втікач Шахтаря вийшов на зв’язок з “гірниками”

Головний редактор “ПРОФУТБОЛ Digital” Володимир Звєров розповів про деталі втечі Олександра Роспутька до Росії.

“Наступного дня після матчу був чартерний рейс з Брюсселя в Польщу, на який сідала і основна команда, і молодіжка. Олександр Роспутько разом з усіма здав валізу в багаж, отримав посадковий талон, але не з’явився на посадку. Перша думка: як таке взагалі можливо?

Наскільки я знаю, вже в автобусі, який їде по летовищу, представники клубу почали ставити один одному питання: “Де Роспутько?” Перший автобус під’їхав до літака, другий, його немає. Аеропорт в Брюсселі великий, міг загубитися. Але коли він вимкнув телефон, вже почали щось підозрювати.

Роспутько пішов у вбиральню, зняв з себе костюм Шахтаря, вдягнувся в “цивільне”, повилогінювався і повидаляв себе з усіх соцмереж. В літаку зрозуміли, що він зник, але зв’язку з ним не було, тож полетіли без нього.

Після того, як Шахтар прибув до України, Роспутько вийшов на контакт з представниками “гірників” і поговорив з ними. Вони йому чітко дали зрозуміти, мовляв, що ти робиш. Він транзитом через Стамбул, наскільки я розумію, полетів на Росію і тільки після розмови з Шахтарем до нього почало доходити, що він накоїв. Адже Шахтар у разі його неповернення буде вимагати чималу компенсацію – у Олександра чинний контракт з донеччанами до червня 2024 року”, – розповів Звєров в авторській програмі на ПРОФУТБОЛ Digital.

Нагадаємо, 19-річний Роспутько зник після матчу Юнацької ліги УЄФА проти Антверпена, а згодом, опинившись у Російській Федерації, попросив притулку у країни-окупанта.

Максимович Назар

Recent Posts

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

1 годину ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

1 годину ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

1 годину ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

1 годину ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

2 години ago

Мікель Артета: Якщо не вдається перемогти, доведеться забрати одне очко

Наставник лондонського Арсенала Мікель Артета висловився про нічию (0:0) з італійською Аталантою у матчі 1…

2 години ago