Categories: УПЛ

Журналіст: Клуб УПЛ залякував арбітрів працівниками військомату

Журналіст Михайло Співаковський у випуску «ТаТоТаке» розповів про недавній випадок в українському футболі.

«В одному з останніх турів після матчу, у якому, скажімо так, були суперечливі суддівські рішення, але вони були і в той бік, і в інший, і взагалі не можна говорити, що хазяйська команда сильно постраждала. До суддів, які йшли до роздягальні, підійшов представник хазяйської команди та сказав: «друзі, ви там не сильно кваптесь. До вас ще підійдуть люди та поговорять з вами».

Судді запитали: «які люди?» «Представники державних інстанцій», – відповіли їм. Судді приходять в роздягальню. У них вимкнена гаряча вода, тобто помитися неможливо. І в роздягальні чи біля роздягальні з ними починають спілкуватися представники ТЦК з того міста, де вони грають.

Кажуть: «покажіть, будь ласка, свої документики, військові обов’язково, папери – що у вас є». Добре, що дехто з суддів, зокрема суддів ВАР, викладач, тобто він не потрапляє під цей момент. Інспектор чи делегат матчу встав на їх захист, мовляв, що ви робите?

З одного боку, прикольна креативна ідея. Хто погано відсудив – під Бахмут одразу. Довести суддю до такого стану, щоб він після матчу сказав: «я там цю картку наліпив, можна я в ТРО піду?» Що відбувається, куди ми повертаємось? Це навіть не 90-ті роки, це якісь 30-ті роки минулого сторіччя.

Я свідомо не назвав сьогодні клуб, який цим займається. Хоча в футбольному світі, я певен, про це знають майже всі. Якщо я назву клуб, то це буде шок-контент помножений на 2. У мене прохання до представників клубів: ви хотіли збиратись 17 жовтня, подивитись футбольчик, матч збірної. Дуже вас прошу: запитайте президента цього клубу: «ви в курсі того, що там роблять ваші підлеглі? Ви давали такі накази? Вони не занадто стараються, не переборщують? Що ви робите? Це нормально? Це ненормально», – сказав Співаковський.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Дибала опублікував зворушливе прощання з Де Россі: Футбол часто буває несправедливим

Плеймейкер Роми Пауло Дибала висловив прощання Даніеле де Россі.Читати далі

39 хв. ago

Фабіо Капелло: Мілану не можна звільняти Фонсеку

Відомий італійський тренер Фабіо Капелло впевнений, що з боку Мілана буде "неправильно" звільнити Паулу Фонсеку,…

43 хв. ago

УПЛ U19. Динамо з двозначним числом голів розтрощило Рух

В межах матчу 7-го туру чемпіонату юнацьких команд київське Динамо приймало львівський РухЧитати далі

43 хв. ago

Андрій Ярмоленко отримав тренерський диплом УЄФА

У Києві відбулося вручення тренерських А-дипломів УЄФА цілій групі фахівців.Читати далі

46 хв. ago

Збірна України U-16 оголосила склад на дуелі з Англією та Францією

Наставник "синьо-жовтих" Юрій Мороз обрав гравців, які представлятимуть нашу країну на міжнародних змаганнях.Читати далі

47 хв. ago

Фабріціо Романо: Мудрик визначився зі своїм майбутнім у Челсі

Вінгер Челсі Михайло Мудрик, схоже, ухвалив рішення щодо свого подальшого перебування в лондонському клубі.Читати далі

50 хв. ago