Categories: УПЛ

УПЛ. Кривбас обіграв Чорноморець та очолив турнірну таблицю

У цьому турі вже відбулася зміна лідера – на перше місце вийшло “Полісся”, яке обіграло київське “Динамо”. Але у верхній частині турнірної таблиці УПЛ стало зовсім тісно після недільного матчу “Кривбасу” та “Чорноморця”.

УПЛ, 10-й тур.

Кривбас Кривий Ріг – Чорноморець Одеса  1 : 0.

1 – 0. Приходько – 57-пен.

Юрію Вернидубу вже в дебюті гри довелось використовувати заміну – Вакулко травмувався та поступився місцем на полі Татаркову. Але саме Кривбас і створив першу нагоду: Дібанго прорвався лівим флангом та прострілив, а Приходько замикав – Варакута впорався з ударом.

Чорноморець же міг залишити суперника в меншості на 14-й хвилині. Кліщук вийшов з воріт, аби зіграти на перехопленні, але не влучив ні в м’яч, ні в ногу Бойчука, який трохи театрально впав. Арбітр нікого не карав за цей епізод. Загалом же команди більше проводили часу в центрі поля. Обережний стиль гри порушив Хадіда перед перервою, але Кліщук впорався з його ударом зі штрафного.

Другий тайм продовжився у тому ж темпі аж до 56 хвилини. Кузик випередив захисника, який влучив не в м’яч, а у ногу суперника. Приходько холоднокровно реалізував пенальті. Чорноморець відповів небезпечним ударом Дада – бразилець міг покласти справжній шедевр, але м’яч просвистів повз дальню стійку. Ієде був близький до гола, але не влучив у дальній кут після того, як класно посадив на п’яту точку Бескоровайного.

Кривбас же ледь не подвоїв перевагу. Задерака пробив метрів з 20 – Варакута в падінні здійснив сейв. Втім, активніше в атаку йшов Чорноморець, якому необхідно було відіграватись. Проте, Кривбас зумів втримати переможний рахунок та піднятись на вершину таблиці УПЛ, випередивши Полісся на 1 очко. Шахтар же лише третій з 18 балами, а Чорноморець залишився на п’ятій сходинці з 16 пунктами.

Максимович Назар

Recent Posts

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

35 секунд ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

5 хв. ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

6 хв. ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

9 хв. ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

17 хв. ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

20 хв. ago