Categories: УПЛ

УПЛ. Рух розписав суху нічию з Минаєм

Львівська команда проти закарпатської – це принципове протистояння в УПЛ. Хоча наразі суперники вирішують різні турнірні завдання. “Рух” та “Минай” готові віддати всі сили задля позитивного результату.

УПЛ, 10-й тур.

Рух Львів – Минай  0 : 0.

Команда Володимира Шарана загрузла на останньому місці турнірної таблиці Прем’єр-ліги – жодної перемоги і лише три очки в 9-ти турах. Рух вирішує зовсім інші завдання. Підопічні Віталія Пономарьова після вдалого старту, здавалося, забуксували, але в останніх двох турах відібрали очки в Шахтаря і перемогли Кривбас на виїзді. Цікаво,що останні три матчі УПЛ між Рухом і Минаєм завершилися внічию.

Поєдинок розпочався дуже активно. Рух влаштував тиск на ворота Бандури і ще до 8-ї хвилини подав три кутові. Але вступав у гру і кіпер “жовто-чорних” – Дмитро Ледвій парирував удар головою після подачі штрафного. Було гостро, проте забити на старті гри не вдалося нікому. Команди взяли паузу. Легенди на трибунах спостерігали в очікуванні видовища.

Видовища, може, й не було, але моменти пішли. На 32-й хвилині класний шанс був у Рогозинського, який з меж воротарського замикав скидку партнера. Вище. Володимир Шаран схопився за голову, але був офсайд. У наступній атаці вже Одарюк пробив неточно з 11-ти метрів. Тиснув Минай після важкого початку гри, коли довелося переважно відбиватися.

Рух відповів ударом Соломона, який втік від двох суперників і потужно приклався здалеку. Знову неточно. Незадовго до перерви Бандура перевів м’яч на кутовий після удару Слюбика головою. У Миная через себе намагався пробити Рогозинський. Невдало. На цьому перший тайм завершився. Нудно не було, але й голів не було.

По перерві міг забивати Рух. Простріл/удар Сапуги не зуміли підправити Соломон або Квасниця. Після кутового Мельник врятував Минай, заблокувавши ще один удар Сапуги. А на 60-й хвилині гості не пропустили тільки дивом. Масована атака завершилася ударом Едсона в поперечину, а Сапуга другим темпом пробив повз стійку. Підопічні Шарана відповіли виходом Твердохліба, який свистком перервав арбітр. Тренер за емоції отримав жовту. Епізод дійсно суперечливий – не факт, що фол був.

Рух знову створив момент. Климчук головою з кількох метрів пробив у Бандуру. На 71-й хвилині знову каркас воріт зіграв за Минай. Цього разу вже Пастух пробив у стійку. Квасниця на 74-й таки забив після помилки Бандури, проте був офсайд. У підсумку, 0:0. Четверта нічия поспіль у протистоянні Руха з Минаєм в офіційних матчах.

Позаду 10 турів, а Минай все ще без перемог. У команди Шарана 4 очки і останнє місце. Рух набрав 16 балів і піднявся на 4 позицію. Вперше в сезоні “жовто-чорні” не забили і перервали 8-матчеву результативну серію. Повторити клубний рекорд (9 поєдинків поспіль із голами) не вдалося.

Максимович Назар

Recent Posts

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

33 хв. ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

37 хв. ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

38 хв. ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

41 хв. ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

48 хв. ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

52 хв. ago