Categories: УПЛ

УПЛ. ЛНЗ та Олександрія не виявили найсильнішого

Мало хто очікував, що матч ЛНЗ та Олександрії в рамках 10-го туру Української Прем’єр-Ліги вийде результативним. Хоча обом командам важливо набирати очки, щоб вибратися з нижньої частини турнірної таблиці.

Українська Прем’єр-ліга. 10-й тур.

ЛНЗ – «Олександрія» – 0:0

 Г.Пасіч (37), Ковальов (77) – Логінов (21), А.Кравченко (54).

ЛНЗ: Пеньков, Муравський, Ковальов (Рибалка, 83), Селін, Бойко, Олійник (Прядун, 68), Норенков, Стасюк, Хобленко (Тищенко, 83), Наумець (С.Шестаков, 46), Г.Пасіч.

«Олександрія»: Єрмаков, А.Кравченко, Калітвінцев (Микитишин, 80), Шулянський (Джевані, 63), Логінов, Скорко, Мартинюк, Смирний, Шостак (Кулаковський, 87), Погорілий (Кулаков, 63), Михайленко (Ковалець, 63).

Арбітр: Олександр Кальонов (Львів).

Стадіон: “Черкаси-Арена”.

Але якщо у ЛНЗ справи трохи кращі, то для Руслана Ротаня триває жахлива серія без перемог: востаннє його підопічні вигравали ще в другому турі у Металіста 1925. Тому гості були активнішими з перших хвилин. Спочатку Скорко перевірив реакцію Пенькова, а за п’ять хвилин Шулянський забив гол, але опинився в офсайді. Арбітр переглянув епізод на системі VAR та виніс свій вердикт.

Через 10 хвилин Шулянський хитнув захисників суперника і пробив у дальній від себе нижній кут – Пеньков знову врятував господарів. ЛНЗ відповів ефектним дальнім ударом від Стасюка – тепер уже Єрмаков врятував свою команду.

Після перерви на полі було багато боротьби, здавалося, що команди змагаються не в тому, хто швидше заб’є, а в тому, хто швидше заробить пенальті. За такою грою все вирішив би один забитий м’яч. І стовідсотковий момент випав якраз ЛНЗ: на третій компенсованій хвилині Геннадій Пасіч з кута воротарського майданчика хотів напевно вкласти м’яч у “дев’ятку”, але перестарався – вище воріт.

Фінальний свисток у Черкасах зафіксував нульову нічию. Олександрія не виграє вже 8 матчів і посідає 13 місце. У ЛНЗ сумна серія скромніша – 3 матчі без перемог та 11-та позиція в таблиці.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Ріццолі розібрав спірні суддівські рішення у матчах 6-го туру УПЛ

Головний експерт з арбітражу УАФ, а також член Комітету арбітрів Нікола Ріццолі проаналізував деякі спірні…

3 години ago

Шахтар оштрафували на 252,5 тис грн за бійку в матчі чемпіонату U-19 з Динамо у травні

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу (КДК УАФ) ухвалив рішення щодо травневого матчу чемпіонату U-19 «Шахтар» – «Динамо», де…

3 години ago

Президент Ла Ліги отримав догану від іспанського суду

Хав'єр Тебас, президент Ла Ліги, отримав догану від Адміністративного спортивного суду Іспанії (TAD) за скаргою,…

3 години ago

Хабі Алонсо: Настав час, коли футболісти відчувають, що матчів забагато

Головний тренер «Баєра» Хабі Алонсо прокоментував слова Родрі, який сказав, що гравці близькі до страйку через надмірну кількість матчів у…

4 години ago

Вінісіус Тобіас: Лунін – неймовірний гравець, людина, яка ніколи не припиняє навчатися

Захисник «Шахтаря» Вінісіус Тобіас поділився думками про Андрія Луніна, який минулі 2 сезони був його одноклубником у…

6 години ago

Жіноча команда Ворскли на приватному літаку Жеваго таки вилетіла в Глазго на матчі ЛЧ

Жіноча команда "Ворскли" все-таки вилетіла з Польщі до Глазго на матчі Ліги чемпіонів із "Селтіком",…

6 години ago