Categories: УПЛ

Піхальонок: З приходом Максимова з дисципліною стало жорсткіше

Півзахисник “Дніпра-1” Олександр Піхальонок поділився враженнями від потрапляння до основного складу збірної України та розповів про настрій дніпровської команди напередодні матчу УПЛ із “Вересом”.

– Сашко, у 10-му турі вам грати проти “Вереса”. Ця команда посідає місце внизу турнірної таблиці, однак у цьому чемпіонаті рівняни вже показали, що здатні на сенсаційні результати – наприклад, нічия із “Шахтарем”. Наскільки це є небезпечним суперником для нинішнього “Дніпра-1”?

– Недооцінки суперника у нас точно немає. Це організована команда, ми готуємось до непростої гри. У той же час, гадаю, що нам вистачить сил і майстерності, щоб здобути перемогу в майбутньому матчі. Адже наша ситуація зрозуміла

– Як команда пережила поразку від “Полісся” до 1/8 фіналу?

– Непростий момент, бо це був дуже тяжкий матч. Ми віддали багато сил і вийшло так, що це було марно. Тому, звичайно, засмутилися. Але тепер треба зібратися та показувати гідну гру у чемпіонаті, покращувати своє турнірне становище.

– З приходом Юрія Максимова команда почала діяти впевненіше. Що змінилося у роздягальні?

– Юрій Вільович дає нам чітке розуміння, у який футбол він хотів би грати. Що змінилося? З дисципліною стало жорсткіше. Я думаю, це ключова зміна.

– Після відходу Артема Довбика до “Жирони” багато хто вважає саме тебе лідером нинішнього Дніпра-1. Як ти справляєшся з цими функціями і на полі, і поза ним?

– Після того, як Тьома перейшов до “Жирони”, звичайно, стало важче. Багато чого в нашій грі було побудовано під його стиль завершення атак, тому знадобився деякий час, щоб перебудуватися. Зараз ми ніби знайшли свою гру, тож поступово справи налагоджуються.

– Цього тижня Сергій Ребров перевів тебе до основного списку гравців, на яких він розраховує у матчах проти Мальти та Північної Македонії. Що ти відчув, коли дізнався, що ти переведений із резервного списку?

– Представляти свою країну на найвищому рівні – це дуже почесна та відповідальна місія. Тому, звісно, я щасливий, що зможу допомогти національній команді у відборі на Євро-2024. Зі свого боку можу пообіцяти зробити все від мене залежне, щоб наша збірна гідно виступила у цих матчах та здобула максимум очок.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Феліпе Родрігес: Деякі співробітники Ворскли не поважали іноземців

"Ворскла" оголосила про відхід бразильців, серед яких Феліпе Родрігес.Читати далі

2 години ago

Мбаппе: Грати в масці – абсолютний жах

Форвард збірної Франції Кілліан Мбаппе не приховує труднощів гри в масці на Євро-2024. Цитує нападника RMC Sport.Читати…

2 години ago

Кроос емоційно попрощався з Реалом

Півзахисник збірної Німеччини Тоні Кроос опублікував у соціальних мережах пост на честь останнього дня як…

2 години ago

Доменіко Тедеско: Ми довіряємо всім нашим гравцям. Наша єдина проблема в тому, що ми можемо випустити на поле тільки 11 футболістів

Головний тренер збірної Бельгії Доменіко Тедеско поскаржився на складнощі під час вибору стартового складу на…

2 години ago

Португалія – Словенія: анонс матчу 1/8 фіналу чемпіонату Європи

Збірна Португалії в рамках 1/8 фіналу Євро-2024 приймає Словенію.Читати далі

2 години ago

Кривбас намагається підписати вінгера з чемпіонату Португалії, який пограв у Бетісі

Кривбас хоче підписати півзахисника португальської Ештрели Режіса Н'До, повідомляє A Bola.Читати далі

3 години ago