Categories: Інше

Вацко відреагував на скандал Коломойський-Циганик

Відомий журналіст Віктор Вацко відреагував на позицію свого колеги Ігоря Циганика, який був готовий взяти ексвласника Дніпра Ігоря Коломойського на поруки.

25 вересня, Київський апеляційний суд не задовольнив апеляцію на арешт колишнього власника ФК Дніпро Ігоря Коломойського, який перебуває під вартою.

У залі суду був присутній відомий український журналіст та коментатор Ігор Циганик, який готовий був взяти ексвласника Дніпра на поруки. За свою позицію журналіст отримав велику порцію критики від вболівальників.

Колега та товариш Циганика Віктор Вацко прокоментував скандал навколо Коломойського.

«Я з ним про цю тему не говорив, але насправді це дуже легко зчитується. Невже ви не розумієте головної мотивації? Невже ви не розумієте, що Ігор понад 10 років працює в структурі Коломойського. Відповідно понад 10 років Циганику платить зарплату Коломойський».

Також Вацко розповів, що стосунки Циганика та Коломойського виходили за межу ділових відносин.

«Судячи з того, що Ігор наговорив у суді, і з того, що я знаю, то їхні стосунки трішки виходили за межі бос-підлеглий. Думаю, що дуже багато чим, що він має у житті, Циганик повинен завдячувати Коломойському».

Вацко зізнався, що не був здивований вчинком Циганика та готовий дивитися на цю ситуацію, як на прояв вірності до Коломойського.

«Тому те, що було в суді – це проста вірність. І з цієї точки зору я здивувався б, якби Циганика серед інших облич з «плюсів» на цьому суді не було.

Для мене вчинок Циганика десь навіть очікуваний. Я не здивований, мене це не зачепило. Здивований деякою аргументацією, та тим, що він наговорив, але позицією я не здивований», – сказав Вацко у програмі «Вацко on air».

Коломойському оголосили три підозри: друга була щодо заволодіння 9,2 мільярда гривень «ПриватБанку», третя – щодо легалізації коштів, частина з яких перераховувалася на ТОВ «ФК Дніпро».

Бізнесмен свого часу був власником Дніпра, найкращим досягненням якого став вихід у фінал Ліги Європи-2015.

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

13 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

43 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

47 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

55 хв. ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

57 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

59 хв. ago