Categories: УПЛ

Артем Гагарін: Кривбас продовжить опрацьовувати варіанти з трансляціями своїх матчів

Віце-президент “Кривбасу” Артем Гагарін прокоментував рішення криворізької команди транслювати свої домашні матчі УПЛ на клубному ютуб-каналі.

– Про що конкретно йдеться, коли у заяві вказується, що клуб не виходить із пулу і продовжує перебувати в межах робочої групи? Тобто, клуби, незважаючи на те, що знаходяться на різних платформах, продовжують працювати над об’єднанням?

– Звичайно, ми маємо на меті зробити конкурентоспроможний продукт, єдиний і незалежний. Продукт, що зможе приносити прибуток. Так це працює у всьому світі.

– Якщо все ж таки після зимової паузи клубам не вдасться об’єднатися, чи розглядає “Кривбас” якісь альтернативні варіанти? Наприклад, приєднання до УПЛ ТБ “Руха” чи платні трансляції на YouTube?

– Дивіться, і “Кривбас”, і “Рух” та інші розглядають варіант з об’єднанням. Тому про що зараз говорити… І взагалі, не треба ділити на якісь табори, хтось із кимось, хтось за щось, хтось кращий, хтось гірший. Ми всі отримуємо зараз досвід. Корисний досвід.

“Верес”, який пішов у платні трансляції, вже нам показав і ще покаже плюси та мінуси цієї системи. Якби вони не пішли, якби не вистачило цієї сміливості, можливо, так і далі думали, що ця історія може приносити гарні прибутки. Поки що все не так добре, як думалося.

Поки що ми бачимо деякі недоліки цієї системи з боку, просто як користувач, який підключається і платить гроші за це. Але рівняни обов’язково поділяться з нами своїм досвідом. Бачимо, у “Руха” свій підхід – вони транслюються і на YouTube, і на Суспільному. Ми зараз йдемо чисто на YouTube.

Чому ми написали, що це вперше? Можливо, я помиляюся і якісь випадки чистої трансляції УПЛ у YouTube були, хоча я такого не пам’ятаю, але саме ексклюзивно лише у YouTube – у нинішній ситуації ми будемо одні такі.

– Отже, опрацьовуються різні варіанти.

– Що ви маєте на увазі, що опрацьовуються варіанти? Ну, опрацьовуються варіанти об’єднання. Бо без цього нічого не буде.

– Просто в інформаційній площині, навіть судячи з реакції вболівальників, виглядає так, ніби навпаки, всі дуже розмежовуються по різних місцях.

– Ми навмисно наголосили на тому, що ми залишаємося, що працюватимемо і докладатимемо зусиль. Ми – один із активних клубів у цій історії. Активно відстоюємо свою позицію і не миритимемося з деякими речами, що відбуваються. І ми завжди про це говоримо, це допомагає щось змінювати чи приходити до якогось конструктивного рішення.

Максимович Назар

Recent Posts

Дибала опублікував зворушливе прощання з Де Россі: Футбол часто буває несправедливим

Плеймейкер Роми Пауло Дибала висловив прощання Даніеле де Россі.Читати далі

29 хв. ago

Фабіо Капелло: Мілану не можна звільняти Фонсеку

Відомий італійський тренер Фабіо Капелло впевнений, що з боку Мілана буде "неправильно" звільнити Паулу Фонсеку,…

33 хв. ago

УПЛ U19. Динамо з двозначним числом голів розтрощило Рух

В межах матчу 7-го туру чемпіонату юнацьких команд київське Динамо приймало львівський РухЧитати далі

33 хв. ago

Андрій Ярмоленко отримав тренерський диплом УЄФА

У Києві відбулося вручення тренерських А-дипломів УЄФА цілій групі фахівців.Читати далі

36 хв. ago

Збірна України U-16 оголосила склад на дуелі з Англією та Францією

Наставник "синьо-жовтих" Юрій Мороз обрав гравців, які представлятимуть нашу країну на міжнародних змаганнях.Читати далі

38 хв. ago

Фабріціо Романо: Мудрик визначився зі своїм майбутнім у Челсі

Вінгер Челсі Михайло Мудрик, схоже, ухвалив рішення щодо свого подальшого перебування в лондонському клубі.Читати далі

40 хв. ago