Categories: Перша ліга

Артем Цурупін: командна робота приносить Буковині плоди

Півзахисник Буковини поділився враженнями від матчу з Поділлям

Артем Цурупін приєднався до «Буковини» перед початком сезону 2022/23 і за цей період став незамінним елементом «жовто-чорного» механізму в центрі поля. Досвідчений півзахисник, який за свою професійну кар’єру провів більше 180-ти матчів, своїми діями помітно виділявся на полі і у попередньому матчі «Буковини», в якому «жовто-чорні» зіграли внічию на виїзді з «Поділлям».

В інтерв’ю клубній пресслужбі Цурупін розповів про нічийний поєдинок з «Поділлям», а також поділився думками про подальші перспективи «Буковини» та очікуваннями від наступного матчу.

– Виїзна нічия з Поділлям – позитивний результат для команди?

– Гадаю, що так. Було важко, адже «Поділля» – хороша команда з якісним підбором гравців як для Першої ліги. Зважаючи на те, що це наші перші очки на виїзді у цьому сезоні, результат можна вважати позитивним.

– Швидкий пропущений м’яч змусив внести серйозні корективи у гру команди?

– Зазначу, що пропущений гол став наслідком моєї помилки. Але швидкий м’яч нас не надломив і нічого не змінив у нашій грі. Ми продовжували демонструвати свій футбол, намагалися активно йти вперед та нав’язувати супернику свою гру. Вже тільки після того, як зрівняли рахунок, трохи відійшли назад і старалися діяти на контратаках.

– Було відчуття, що ти на полі був усюди: встигав практично на кожен ігровий епізод, також зробив багато перехоплень та відборів. В чому секрет такої потужної гри в центрі поля?

– Ніякого секрету немає, просто намагаюсь старанно та самовіддано виконувати свою роботу, щоб приносити максимальну користь команді.

– На початку другого тайму Буковині вдалося досить швидко зрівняти рахунок. Що команді у перерві сказав головний тренер Андрій Мельничук?

– У перерві головний тренер попросив нас продовжувати нав’язувати свою гру, а також активніше переводити м’яч на чужу половину поля. Практично одразу після поновлення матчу це принесло свої результати. Ми змусили гравців «Поділля» помилитися в обороні, внаслідок чого зрівняли рахунок.

– Чимало скептиків перед стартом сезону прогнозували «Буковині» боротьбу за місця у другій половині таблиці, але перше коло першого етапу команда завершила з відставанням в один заліковий бал від третьої позиції. Як гадаєш, «Буковині» під силу продовжити позитивну тенденцію та вийти у «чемпіонську групу»?

– Буду відвертим: після не надто вдалого старту в мене також інколи з’являлися скептичні думки. Але завдяки самовідданій праці кожного футболіста на тренуваннях, чудовій атмосфері в колективі та роботі нашого тренерського штабу ми досягли цього результату. Командна робота приносить свої плоди. З приводу виходу «Буковини» у топ-5 не хочу давати зараз якісь прогнози. Можете не сумніватися – у кожному матчі ми будемо викладатися на повну, щоб здобувати позитивний для команди результат. Вже по завершенні другого кола стане відомо, в якій групі ми опинимося.

– Попереду матч із «Нивою» на виїзді. Які очікування від поєдинку?

– Очікуємо на дуже важкий поєдинок. «Нива» – непростий суперник, який потужно грає в рідних стінах. Ця команда в минулому сезоні виступала в «чемпіонській групі», тому, думаю, вони прагнуть повторити це досягнення і у поточній кампанії. Очікуємо на складний матч, але, звичайно, зробимо все для того, щоб здобути в Тернополі залікові бали.

Пресслужба ПФЛ за матеріалами bukfc.com

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

2 години ago