Categories: УПЛ

Віктор Вацко: В матчі Динамо – Ворскла було аж 2 резонансних моменти, але головний експерт з арбітражу УАФ їх чомусь проігнорував

Журналіст та коментатор Віктор Вацко у програмі «Вацко LIVE» розкритикував арбітрів, яку судили гру «Динамо» – «Ворскла».

«На минулому тижні комітет арбітрів УАФ вийшов у публічний простір, пояснюючи резонансні рішення арбітрів у матчах 7-го туру, це сталося у середу. А в понеділок було зіграно заключний матч 7-го туру УПЛ «Динамо» – «Ворскла». Матч у якому було аж 2 резонансних моменти, але їх головний експерт з арбітражу УАФ Нікола Ріццолі чомусь проігнорував. Головним арбітром був – Ярослав Козик, арбітром ВАР – Максим Козиряцький.

1-й момент – груба гра захисника «Ворскли» Сантани, який високопіднятою ногою влучив у голову Ваната. У 1-му турі в схожій ситуації Козиряцький вилучив динамівця Попова, який не дістав ногою до голови гравця «Минаю». А зараз Козиряцький як ВАР-арбітр прийняв рішення Козика обмежитись жовтою карткою для гравця «Ворскли». При тому що Сантана бачить свого суперника, при тому що м’яч перебуває високо у повітрі і Ванат грає головою, а Сантана акцентовано грає високопіднятою ногою в голову суперника. Чому це не червона – незрозуміло? Де послідовність у рішеннях Козиряцького – незрозуміло?

Але потім був епізод із грою рукою Ярмоленка у власному штрафному майданчику після подачі «Ворсклою» кутового. М’яч довго летить, рука Ярмоленка відведена вбік, збільшує об’єм тіла. Ми бачили дуже багато пенальті у схожих ситуаціях. А тут… Вони навіть толком той момент не дивилися, по моєму. 100% пенальті на користь «Ворскли» не було призначено навіть при роботі ВАР.

Найбільше мені «Ворскла» сподобалась у цій ситуації. Висловили таке справедливе обурення стосовно непризначеного пенальті: відео, пост в Інстаграмі одразу після матчу. А вже в середу заходжу на Інстаграм «Ворскли» і вже нічого з цієї історії не залишилось. Повитирали! Ось так клуб повинен відстоювати свої інтереси!».

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

5 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

6 години ago