Верес – Шахтар: анонс матчу 1/8 фіналу Кубка України

Кубок України. 1/8 фіналу
Рівне. Стадіон “Авангард”
Арбітр у полі — Ігор Пасхал (Херсон)
“Верес” 17:00 “Шахтар”
Відеотрансляція — YouTube

“Верес”

Попри слабкий результат в УПЛ, рівняни наразі мають можливість проявити себе в Кубку України. Цього разу вони почали шлях у турнірі з 4-го попереднього етапу. Тоді “Верес” їздив у гості до кам’янецького “Епіцентру” та переміг 1:3. Причому інтригу було остаточно знято в компенсований час другого тайму, коли Владислав Шарай забив третій гол на 90+5 хвилині.

У 1/8 фіналу “вовкам” випав донецький “Шахтар”. В чемпіонаті вони вже грали між собою (нічия 1:1), і той результат Сергій Лавриненко назвав справедливим. Завтрашній поєдинок покаже, чи зможе “Верес” все ж перемогти та вчетверте в історії пройти до чвертьфіналу. Однак є невеликий нюанс — пряма трансляція буде доступна виключно на клубному YouTube-каналі за платною підпискою. Таким чином рівняни збираються монетизувати свій контент з урахуванням умовно закритого стадіону та безкоштовної трансляції матчів УПЛ. Так само вчинив і “Чорноморець”, який грає кубковий матч у середу. Наскільки ця ідея буде успішною — покаже час.

Орієнтовний склад “Вереса”: Паст, Гакман, Вовченко, Курко, Шевченко, С. Шарай, Кучеров, Кучеренко, Яго, Шестаков, В. Шарай

“Шахтар”

“Шахтар” наразі лідирує в чемпіонаті та починає шлях у Кубку України. Проте команда Патріка ван Леувена підходить до виїзду до Рівного не з найкращим настроєм. Воно й зрозуміло, адже поразка від “Порту” в Лізі Чемпіонів (1:3) і нічия з “Рухом” (1:1) не додають позитиву. Ба більше, головний тренер не став стримувати емоції після останнього матчу в УПЛ і розкритикував суддівство.

Попередній матч із “Вересом” мав негативну конотацію для “гірників” саме через суддівство — Олександр Шандор вилучив з поля Артема Бондаренка після скандального голу Матвієнка. Сподіваємося, у завтрашньому матчі робота рефері не викличе зайвих питань.

Орієнтовний склад “Шахтаря”: Різник, Гочолеішвілі, Козик, Міроші, Азаров, Степаненко, Судаков, Зубков, Бондаренко, Криськів, Сікан

“Верес”-”Шахтар”. Статистика особистих зустрічей

В рамках Кубка України ці команди зустрічалися лише раз. В сезоні 2017/18 вони зустрілися у чвертьфіналі й переможцем тоді вийшов “Шахтар” — 4:0.

“Верес”-”Шахтар”. Турнірне становище команд

Рівняни гратимуть уже другий матч у цьому розіграші Кубка України — у четвертому попередньому етапі вони легко переграли кам’янецький “Епіцентр”. Для “Шахтаря” стадія 1/8 фіналу стане стартовою.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago