Знаменитий італійський тренер може очолити Марсель

За інформацією французьких ЗМІ, Марсель розглядає кандидатуру італійця Роберто Донадоні як одну з пріоритетних на вакансію головного тренера, яка звільнилася після недавнього розставання з Марселіно Гарсією Торалем.

60-річний Донадоні працював в Італії з Ліворно, Дженоа, Наполі, Кальярі, Пармою та Болонею. З 2006 по 2008 керував збірною Італії (виліт у серії пенальті від Іспанії у 1/4 фіналу ЧЄ). Останнім місцем роботи Роберто був китайський Шеньчжень (2019/2020).

Цікаво, що Донадоні міг стати тренером Марселя ще 8 років тому – але тоді, 2015-го, цей альянс не склався, і тренер пізніше прийняв Болонью.

Нагадаємо, Марсель вимушено розлучився з Марселіно 20 вересня після зустрічі клубного керівництва з фанатами, які загрожували менеджерам клубу розправою. На тлі цих погроз керівництво Марселя тимчасово призупинило свої повноваження.

В останніх матчах командою керував 45-річний Жак Абардонадо, екс-гравець Марселя, який останніми роками працює в структурі клубу. З липня він був помічником Марселіно, а після його відставки тимчасово прийняв обов’язки головного тренера.

Під керівництвом Абардонадо Марсель на виїзді зіграв з Аяксом у результативну нічию 3:3 у першому турі Ліги Європи, а також розгромно поступився ПСЖ (0:4).

Олімпік Марсель набрав 9 очок у шести турах чемпіонату Франції (тричі зігравши внічию), а також вилетів із кваліфікації Ліги чемпіонів від грецького Панатінаїкоса.

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago