Categories: УПЛ

Олег Голодюк: Занадто обережно грав Колос у захисті

Тренер “Металіста 1925” Олег Голодюк у післяматчевому флешкоментарі прокоментував гру його підопічних у нічийному матчі з “Колосом”:

– Ваша команда продовжила безпрограшну серію, але створила сьогодні не багато моментів. Чи задоволені ви грою та результатом?

– Це заслуга команди суперника, що у нас не було багато моментів. Вони на цьому роблять акцент і це їх головний козир. Усі команди проти них мучаються, неприємна схема у них для будь-якої команди. Напевно, треба було витискати максимум, можливо, за рахунок індивідуальних дій, потрібно було сьогодні швидще думати і приймати рішення на полі. Сьогодні “Колос” виглядав свіжіше, але на це є об’єктивні причини. Ми перед цим провели чотири гри, у яких хлопці віддали емоції і ми чекали, що може бути емоційний спад, так і сталося. Зараз головне завдання підвести їх у хорошому стані до наступної гри.

– Зазвичай такі гравці, як Дмитренко та Русин активно беруть гру на себе, використовують дриблінг. Але сьогодні не багато гравців брали ініциативу, чи не надто обережно сьогодні грав “Металіст 1925”?

– Занадто обережно грав “Колос” у захисті, граючи у п’ять захисників. Кожен наш атакуючий гравець був під пресингом, не давали вільно розпорядитися м’ячем.

– Що казали команді у перерві та які завдання ставили гравцям під час потрійної заміни?

– У перерві наголошував, що “Колос” змусив нас грати не у свою гру, за це можно зробити комплімент команді суперниці. Сьогодні ми не грали у свою гру, як це зазвичай. Просили хлопців пришвидшити гру і чекати на свій момент, якщо він буде то витиснути максимум. Момент такий був, але не забили. Але відзначу, що і у “Колоса” були дуже хороші нагоди.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago