Categories: УПЛ

Чурко: Лалатович класна людина, але як із тренером десь напевно у нас не зійшлося

Хавбек “Зорі” В’ячеслав Чурко розповів про підготовку команди до гри з “Металістом 1925” і висловив свою думку про нового головного тренера Валерія Кривенцова.

– Я вже зіграв у кількох іграх, ще не був повністю готовим, але зараз відсотків на 90 готовий. Я працюю над зміцненням м’яза, над коліном, яке десь не дозволяє мені прискоритися. Так що я підходжу до того, щоб бути цілком здоровим і форму набрав. Тому сподіваюся, що у найближчому матчі зможу допомогти команді.

– Як готуєтеся до матчу проти “Металіста 1925”?

– У нас новий головний тренер, тому я сподіваюся, що з цієї гри ми почнемо радувати наших уболівальників, як це робили минулого сезону. Ми хочемо повернутися до футболу, який демонстрували раніше – високий пресинг, контроль м’яча. Сподіваюся, ми створюватимемо багато моментів і зможемо їх реалізовувати.

– Методи роботи попереднього тренера Лалатовича та нового Кривенцова відрізняються?

– Вони дуже різні тренери. Можу сказати, що Лалатович класна людина, але як з тренером десь, напевно, у нас не зійшлося. А Кривенцова знаю давно, з 14 років. Це школа “Шахтаря”. Думаю, з ним усе буде гаразд. Працюємо над тактикою, над переміщеннями. Наробляємо щось схоже на те, що було минулого сезону. Далі – всі побачать.

– Деякі фахівці зазначали, що “Зорі” з Лалатовичем дуже не вистачало фізично, особливо після 60 хвилин. Навіть тих гравців, які ніколи не мали проблем із функціональною готовністю.

– Відколи Кривенцов очолив команду ми три дні працювали у дворазовому режимі. Адже навіть у матчі зі “Славією”, яка грає у п’ятьох захисників і всі вони діють один в один, ми розуміли, що нам буде важко фізично. Коли прийшов Кривенцов, він відразу сказав, що ми повинні стати кращими фізично якнайшвидше. Адже на зборах із Лалатовичем було справді десь 15 гравців, але ми тренувалися в одноразовому режимі, що, напевно, не дуже правильно для зборів. Тепер потихеньку люди повертаються. Я працюю над набором форми, чекаємо на Данченка та Бутка.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

5 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

5 години ago