Легенда Ювентуса має намір судитися з туринським клубом

Італійський захисник Леонардо Бонуччі подаватиме до суду на свій колишній клуб Ювентус.

Претензії 36-річного гравця до клубу, за який він виступав, такі: “відсутність нормальних умов для тренувань, завдання шкоди іміджу та професійному розвитку”.

Якщо позов футболіста виграє у суді, виручені кошти Леонардо планує передати благодійній організації Neuroland, яка підтримує сім’ї дітей, госпіталізованих у Турині.

Нагадаємо, Бонуччі все літо шукав собі новий клуб, аж поки в останній день трансферного вікна не став футболістом берлінського Уніону. Раніше, у травні цього року, ветеран заявив про плани завершити кар’єру в Ювентусі у 2024 році. Однак згодом туринці виставили свою легенду на трансфер, чим неабияк збентежили досвідченого гравця.

Бонуччі у складі Ювентуса з 2010 по 2023 роки (з перервою на один сезон у Мілані) провів 501 матч, забив 37 голів, виграв 8 чемпіонатів Італії, двічі добирався до фіналу Ліги чемпіонів.

Ювентус за підсумками минулого сезону посів сьоме місце у Серії А. Команду оштрафували на 10 очок у чемпіонаті за фінансові махінації, а згодом УЄФА усунула клуб від участі у єврокубках.

За збірну Італії центральний захисник зіграв 121 поєдинок (8 забитих голів), ставав віце-чемпіоном (2012) та чемпіоном Європи (2021), двічі виборював “бронзу” Ліги націй. Про звільнення зі збірної Бонуччі офіційно не оголошував, проте новий тренер Лучано Спаллетті не викликав його на вересневі матчі, як і деяких інших досвідчених гравців.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Ворскла може не вийти на матч жіночої Ліги чемпіонів

У жіночої команди «Ворскла» виникли проблеми перед матчем 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок.Читати далі

28 хв. ago

Легенда Шахтаря зробив заяву щодо свого сина, який вболівав проти донеччан у ЛЧ

Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей прокоментував інтерв'ю свого сина Максима, який нині захищає кольори…

37 хв. ago

Олександр Назаренко розсекретив вимоги Ашура в Поліссі

Півзахисник Полісся Олександр Назаренко, який нині є найкращим бомбардиром УПЛ, розповів, що саме від нього…

39 хв. ago

Фанати Шахтаря сказали все, що думають про гру з Болоньєю

У середу, 18 вересня, у матчі першого туру Ліги чемпіонів італійська Болонья на своєму стадіоні…

46 хв. ago

U-16: турніром в Іспанії розпочне свій шлях наймолодша збірна України

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2009 року народження) вперше збереться для спільної роботи.Читати далі

55 хв. ago

Півзахисник ЮКСА Парагвай: найбільш пам’ятний матч – проти Кудрівки

Герой туру у Першій лізі Пабло Рамон Кастро Гонсалес на прізвисько «Парагвай»Читати далі

58 хв. ago