Categories: Інше

ТМ. Шахтар провів спаринг з івано-франківською командою

У понеділок, 11 вересня, на «Арені Львів» «Шахтар» провів товариську гру з командою «Blago-Юність» (Верхня, Івано-Франківська область).

«Гірники» очікувано мали відчутну ігрову перевагу над суперником і швидко втілили її у гол: на 11-й хвилині Егіналду на правому фланзі забрав м’яч у опонента та прострілив на дальню стійку, яку замкнув Кевін Келсі – 1:0. Донеччани продовжували створювати моменти, але збільшити рахунок вдалося лише наприкінці першого тайму. На 38-й хвилині після передачі Невертона з лівого флангу відзначився вже сам Егіналду, а за мить до перерви комбінацію Бондаренка й Криськіва ударом з центру штрафного завершив Келсі – 3:0.

У дебюті другої половини дубль оформив Егіналду: на 58-й хвилині після лонгболу Бондаренка та скидання п’ятою від Невертона (другий асист) бразилець пробив повз воротаря прикарпатців – 4:0. Тренерський штаб донеччан у середині тайму провів серію замін: до Очеретька, який вийшов раніше, на полі приєдналися Сікан, Кащук, Козік та голкіпер Пузанков, а також гравці юнацького складу Удод, Янович, Огарков і Цуканов. «Гірники» продовжували атакувати, і на 66-й хвилині Артем Бондаренко чудовим пострілом з лінії штрафного у нижній кут забив п’ятий м’яч команди. Підсумок гри підбив гол Євгена Яновича на 78-й хвилині. 6:0 – «Шахтар» у тренувальному матчі перемагає «Blago-Юність».

Нагадаємо, 16 вересня у 7-му турі УПЛ підопічні Патріка ван Леувена прийматимуть «Оболонь». А вже 19 вересня «Шахтар» стартує в Лізі чемпіонів домашнім поєдинком з «Порту» в Гамбурзі.

«Шахтар» (Донецьк) – «Blago-Юність» (Верхня) – 6:0 (3:0)

Голи: 1:0 Келсі (11), 2:0 Егіналду (38), 3:0 Келсі (45), 4:0 Егіналду (58), 5:0 Бондаренко (66), 6:0 Янович (78)

«Шахтар»: Рудько (Пузанков, 63), Міроші (Огарков, 63), Ракіцький (к) (Козік, 63), Глущенко (Удод, 63), Топалов, Бондаренко, Кастілло (Цуканов, 63), Криськів (Очеретько, 46), Невертон (Кащук, 63), Егіналду (Янович, 63), Келсі (Сікан, 63)

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

4 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

4 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

4 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

4 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

4 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

4 години ago