Джерело: Три лідери Динамо були на радарах клубів топ-чемпіонатів

Блогер Віктор Вацко прокоментував трансферні чутки навколо провідних гравців Динамо.

“Писали, що Дениса Попова хоче Бешикташ і Трабзонспор. Хтось там 2 млн євро дає. Де логіка? Ви можете собі це уявити? Динамо зараз має колосальні проблеми в захисті. Нікого не купили і при цьому продають Попова. Придбати заміну неможливо, бо у нас вікно вже закрите. Продають Попова і залишаються на сезон з Дячуком, Сиротою, Біловаром? Смішно, правда ж? Ще й за 2 млн євро.

З того, що я знаю, за Попова надходили пропозиції значно вищі. Минулого року я чув, що був Бордо. Тоді йшлося про оренду, здається, за 1 мільйон євро з обов’язковим викупом ще за 9 мільйонів, тобто 10 мільйонів загалом. Був ще один французький клуб, я точно не згадаю, або Ренн, або Реймс, – 8 пропонували. Цього літа Удінезе та Штутгарт виявляли інтерес. Я сам здивований, щиро кажучи. Ми тут усміхаємося і навіть сміємось, а там бачать у ньому потенціал. Зверніть увагу, це клуби чемпіонатів топ-5.

Також писали про інтерес Трабзонспора до Шапаренка. І це також неправда. Я взагалі сумніваюсь, що Динамо відпустить його дешевше, ніж 20 мільйонів євро. А Трабзонспор у своїй історії ніколи більше 7 мільйонів не платив за футболіста. Крім того, сумніваюсь, що сам Микола на цьому етапі своєї кар’єри захоче переходити у чемпіонат Туреччини. Коли є перспектива потрапити у чемпіонат топ-5 – там цікавіше, серйозніше.

А от до Георгія Бущана був інтерес з боку Селтіка та Брентфорда. До конкретики справа не дійшла, проте зараз із Саудівської Аравії моніторять динамівського голкіпера. І матч проти Англії став плюсом для Бущана з точки зору реклами”, – пояснив Вацко у ефірі Вацко on air.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

7 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago