Левченко: За рахунок боротьби і руху можна спробувати дати бій Англії

Президент профспілки футболістів Нідерландів Євген Левченко поділився думками про матчі відбору Євро-2024, у яких збірна України зіграє проти Англії та Італії.

— Чого ви чекаєте від майбутніх матчів нашої збірної проти Англії та Італії?

— Нам доведеться зустрітись із європейськими монстрами. Ми всі розуміємо, що ці дві збірні показують класний футбол і, безперечно, вони є фаворитами нашої групи. Англійці взагалі беззаперечні лідери, маючи 100-відсотковий показник після чотирьох поєдинків. Вони вже набили суперникам 15 м’ячів, а у свої ворота пропустили тільки одного разу.

У команді Гарета Саутгейта на кожну позицію є кілька рівноцінних виконавців. Чого, на жаль, не скажеш про нашу збірну. Але треба розуміти, за яких умов ми зараз перебуваємо.

Щоб розраховувати на позитивний результат у грі з таким суперником – необхідно показати свій найкращий футбол. Безумовно, за якістю гри ми поступаємося, але за рахунок боротьби і руху можна спробувати дати бій авторитету. Шпаринку в захисті опонента завжди можна знайти.

А ось до матчу з італійцями потрібний буде інший підхід. Апеннінці – більш дисципліновані в обороні, вони грають трохи інакше. Хай там що, “синьо-жовтим” у цих поєдинках треба чіплятися за очки.

— Щоб би ви обрали: дві нічиї або перемогу та поразку?

— В ідеалі, звісно, хочеться побачити дві перемоги, але це була б фантастика. Тому якщо виходити із реальності – нам непогано було б взяти три очки, бажано у матчі з італійцями.

Це краще в плані стратегії на поєдинки, що залишаться в нашій відбірковій групі. На мою думку, Англію ніхто не зможе випередити в турнірній таблиці, а ось з Італією можна поборотися за друге місце, – сказав Левченко.

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago