Categories: Єврокубки

Олександр Алієв: Створили вже три єврокубкові турніри – створять шість і, напевно, ми і в шести не будемо грати

Колишній гравець київського “Динамо” Олександр Алієв поділився із 1927.kiev.ua думками про гру “біло-синіх” та побажаннями гравцям збірної України.

— Дивився матчі “Динамо” із “Бешикташем”. Що можна сказати про гру, коли команда не пройшла далі? Вперше за 18 років команда не пройшла у єврокубки. Створили вже три єврокубкові турніри – створять шість і, напевно, ми і в шести не будемо грати. Як таке можливо?!

Є команда – гравці, тренерський штаб, президент клубу, працівники. Винні у вильоті всі. Не потрібно звинувачувати футболістів. Хтось скаже: “Вони грають на футбольному полі, а ми тут працюємо”. Значить, ви погано виконуєте свою роботу, а футболісти не виконують те, що говорить тренер. Тренер же робить не те, що дає змогу досягати позитивного результату.

Ігор Михайлович вирішить, кого він хоче бачити наступним тренером. Спершу, потрібно розібратися в структурі команди, в колективі. Тренера міняй чи не міняй – нічого не зміниться. Ми можемо називати різні імена….

Трансфери Сидорчука і Гармаша? Це їхнє особисте рішення. Якісь гроші отримав клуб – це теж добре. 32-33 роки – ще можна грати і грати.

Матчі збірної з Англією та Італією? Можу побажати лише одного – щоб хлопці зробили те, про що говорять в інтерв’ю: взяли три очки. І показали хороший футбол – це найголовніше. Нехай все те, про що вони говорять, вони покажуть на футбольному полі. Бажаю їм досягти потрібного результату.

Максимович Назар

Recent Posts

Ворскла може не вийти на матч жіночої Ліги чемпіонів

У жіночої команди «Ворскла» виникли проблеми перед матчем 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок.Читати далі

10 хв. ago

Легенда Шахтаря зробив заяву щодо свого сина, який вболівав проти донеччан у ЛЧ

Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей прокоментував інтерв'ю свого сина Максима, який нині захищає кольори…

19 хв. ago

Олександр Назаренко розсекретив вимоги Ашура в Поліссі

Півзахисник Полісся Олександр Назаренко, який нині є найкращим бомбардиром УПЛ, розповів, що саме від нього…

21 хв. ago

Фанати Шахтаря сказали все, що думають про гру з Болоньєю

У середу, 18 вересня, у матчі першого туру Ліги чемпіонів італійська Болонья на своєму стадіоні…

28 хв. ago

U-16: турніром в Іспанії розпочне свій шлях наймолодша збірна України

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2009 року народження) вперше збереться для спільної роботи.Читати далі

38 хв. ago

Півзахисник ЮКСА Парагвай: найбільш пам’ятний матч – проти Кудрівки

Герой туру у Першій лізі Пабло Рамон Кастро Гонсалес на прізвисько «Парагвай»Читати далі

41 хв. ago