Categories: Перша ліга

Перша ліга. Кремінь зазнав поразки від Інгульця

Дуже непросте випробовування очікувало на господарів, які у нинішньому сезоні не вражають результатами. Кременчуцький колектив хоч і переміг “Чернігів”, але до гри команди залишилося чимало питань. “Інгулець” у вольовому стилі здолав “Металург” і закріпив своє лідерство. Очікувалося, що гості продовжать свою безпрограшну серію.

Перша ліга, 7-й тур.

Кремінь Кременчук – Інгулець Петрове  0 : 2.

0 – 1. Сітало – 15.

0 – 2. Шершень – 86.

Раніше у Першій лізі “Кремінь” поступався у всіх чотирьох зустрічах з “Інгульцем”, не забивши жодного голу. Петровці пропускали голи в трьох поспіль матчах чемпіонату, але це їм не заважає лідирувати. Відзначимо, що у стартовий склад гостей повернувся один із лідерів Артем Сітало.

На початку матчу гості прогнозовано відкрили рахунок. Кольцов віддав передачу зі своєї половину поля і м’яч після рикошета від Сидоренка опинився у Сітала, який пробив повз голкіпера. Матус неочікував на цей рикошет, тому і вийшов далеко з воріт. На 29-й хвилині господарі після помилки Малиша могли забивати, але Паламарчук за декілька секунд парирував удари Савіцького та Трофимюка. Після голу петровці збавили оберти, але покарати їх за цю пасивність господарі до перерви не змогли.

Відразу після перерви було багато боротьби, але численні помилки не дозволяли суперникам постійно створювати гостроту у заключній третині поля. Стандарт міг принести успіх гостям, але удар Малиша парирував Матус. У підопічних Локтіонова були суттєві проблеми з переходом в атаку. Гості все ж контролювали хід матчу, хоч і не ризикували.

В середині другого тайму Лупашку довелося замінювати травмованого Сітала. Це дуже серйозна втрата для лідера групи. Хотілося, щоб у цьому матчі була серйозна конкуренція, але здається, що господарі вирішили не ризикувати. Водночас не варто применшувати заслугу гостей, які досить якісно контролювали м’яч. Всі питання про переможця зняв Шершень, який забив свій третій м’яч у сезоні.

У підсумку, чергова перемога “Інгульця”.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago