Categories: Друга ліга

Валерій Скидан: Звягель прагне максимального результату, а вже наприкінці сезону подивимося у таблицю

Центрбек ПФК Звягель Валерій Скидан, який забив сам і асистував Ващишину в матчі з Локомотивом, визнаний найкращим гравцем туру.

ПФК Звягель продовжив свій переможний виступ, розгромивши Локомотив (4:0). І це без вилученого основного голкіпера та після складного кубкового двобою з Оболонню! Навіть центральний захисник Скидан долучився до святкової перемоги, забивши особисто та записавши на свій рахунок асист.

Герой четвертого туру у Другій лізі Валерій Скидан поділився враженнями від перемоги над Локомотивом (4:0), а також наголосив на амбітних планах команди.

– Наскільки важливим для вас є визнання найкращого гравця туру?

– Безумовно, мені дуже приємно, але головне не зупинятися на досягнутому. Таке визнання мотивує мене досягати прогресу у майбутньому. Вірю, що не в останнє стаю найкращим у турі.

– Ваша команда минулий тур пропускала, але грала у Кубку проти Оболоні. Які емоції залишилися від цього матчу? Мали шанси поборотися за вихід до наступного раунду?

– Налаштовувалися на перемогу, не дивлячись на статус та рівень суперника. Мали непогані шанси забити, але в той день фортуна була не на нашому боці. Після гри всі були спустошені, адже віддали всі сили. Прикро, що не забили пенальті на останніх хвилинах.

– Які висновки зробили після матчу з представником УПЛ? Побачили до чого ще варто прагнути?

– За грою ми ні в чому не поступалися команді з УПЛ, а це означає, що рухаємося у правильному напрямку. Звягель ще заявить про себе.

– З якими очікуваннями підходили до матчу проти Локомотива? Розуміли, що молоді кияни можуть дати бій?

– Ми були морально і фізично виснаженими. Хлопці в Кубку віддали всі сили і емоції. Перед нами стоїть завдання перемагати в кожному матчі. Могли б зіграти краще, адже немає меж досконалості. Забили чотири голи, але могли б і більше.

– У цьому матчі ви проявили свої найкращі якості. Зіграли надійно у захисті, майже не помилялися. Один із найкращий ваших виступів у сезоні?

– Завжди намагаюся принести максимальну користь команді, викладаюся на 100%. Вважаю, що зіграв дійсно досить впевнено, але хай визначають кращих гравців вболівальники та преса.

– Ви запам’яталися якісною пасовою роботою як на ближні так і на дальні дистанції. Це вимоги тренерського штабу, щоб мали змогу через пас виходити із захисту в напад?

– Намагаємося грати у сучасний футбол, нав’язувати свою гру супернику. Кожен гравець прагне виконати тренерські настанови і поки що нам це вдається.

– Перед перервою ви збільшили перевагу своєї команди вдало зігравши на добиванні. Можете пригадати цей епізод?

– Опинився у потрібному місці у потрібний момент. Головне, що не втратив концентрацію і зміг відзначитися. Щасливий, адже не так часто забиваю.

– Після перерви під час кутового ви скинули на Ващишина, який довів рахунок до розгромного. Почуваєтеся на другому поверсі як риба у воді?

– У кожного футболіста є сильні та слабкі сторони. Багато працюю над собою на тренуваннях, намагаюся прогресувати від матчу до матчу. Використовую по максимуму свої сильні сторони.

– У чому, на вашу думку, Звягель досягнув найбільшого прогресу? За рахунок чого вдається грати так солідно і впевнено?

– Вважаю, що зараз набагато краще граємо у завершальній третині поля. Почали більше створювати моменти і реалізовувати їх. Прийшли досвідчені гравці, які вже мали змогу грати на найвищому рівні. Також відзначу тренерський штаб з досвідом роботи в УПЛ.

– Погоджуєтеся з тим, що кожен із літніх новачків додав грі команді нових яскравих барв?

– Дійсно, ми почали грали більш варіативно, використовуємо сильні якості футболістів. Новачки нам додали впевненості та солідності. Особливо це стосується грі в атаці.

– Як вам працюється під керівництвом Юрія Максимова? Чого нового навчилися?

– Для мене можливість працювати з таким іменитим тренером це неоціненний досвід. Намагаюся виконувати всі тренерські настанови, вчуся новому. Безумовно, ці знання допоможуть мені у майбутньому.

– Перед Звягелем стоїть завдання виграти Другу лігу?

– Прагнемо досягнути максимального результату, а там уже наприкінці сезону подивимося у таблицю. Зробимо все, що у наших силах.

Пресслужба ПФЛ

Максимович Назар

Recent Posts

Вінісіус Тобіас: Лунін – неймовірний гравець, людина, яка ніколи не припиняє навчатися

Захисник «Шахтаря» Вінісіус Тобіас поділився думками про Андрія Луніна, який минулі 2 сезони був його одноклубником у…

23 хв. ago

Жіноча команда Ворскли на приватному літаку Жеваго таки вилетіла в Глазго на матчі ЛЧ

Жіноча команда "Ворскли" все-таки вилетіла з Польщі до Глазго на матчі Ліги чемпіонів із "Селтіком",…

25 хв. ago

Мессі заснував продюсерську компанію

Восьмиразовий володар "Золотого м'яча", аргентинець Ліонель Мессі заснував продюсерську фірму. Про це він повідомив у…

27 хв. ago

Керівництво Роми пояснило гравцям причину звільнення Де Россі

Керівництво Роми пояснило команді, за що був звільнений Даніеле Де Россі. Про це повідомляє Corriere…

30 хв. ago

Ігор Костюк: Загалом, план на матч виконали

Головний тренер Динамо U-19 Ігор Костюк висловився щодо розгрому Руха (10:0) у матчі сьомого туру…

44 хв. ago

Чемпіонат Азербайджану. Карабах Кащука розгромив Нефтчі Григорчука

Сьогодні в перший день 7-го туру Прем'єр-ліги Азербайджану відбувся матч Карабах - Нефтчі.Читати далі

54 хв. ago