Юнацька збірна України з футзалу U-19 у контрольному матчі здолала команду Франції

У межах підготовки до фінального турніру Євро-2023 (U-19) з футзалу юнацька збірна України провела спаринг із французькими однолітками.

Синьо-жовті продовжують підготовку до фінальної частини чемпіонату Європи, яка стартує 3 вересня в хорватському Поречі. Перша частина їхнього збору пройшла в Іспанії, де підопічні Ігоря Москвичова провели два спаринги з господарями, які є чинними тріумфаторами Євро — перемогли в першому (5:4) та поступилися у другому (2:5).

27 серпня українці перебралися до Франції, де провели кілька тренувань, а сьогодні зустрілися з однолітками із цієї країни, які, до слова, також виступлять на Євро-2023 (U-19). Контрольний поєдинок видався видовищним, а синьо-жовті здобули перемогу завдяки вирішальному голу Дмитра Скибчика у другому таймі — 5:4.

Наступний день після матчу наша команда проведе у Франції, а вже 1 вересня вирушить до Хорватії.
Товариський матч юнацьких збірних U-19 із футзалу

Франція — Україна — 4:5 (4:4)

Голи: Куяте (3), Белаїб Лемуан (5), Рибіцький (12, автогол), Ерраддаф (16) — Федик (2), Єлішев (11, 16), Малиновский (16), Скибчик (27).

Франція: Де Соуза — Куяте, Реззу, Діоп, Бульбуль; Вені, Бернардіні, А. Аснаме, Т. Кольськи, Ерраддаф, Е. Кольськи, Л. Аснаме, Дешаутер, Буньє, Белаїб Лемуан.

Україна: Дяченко — Федик, Малиновський, Тютюрай, Скибчик; Бєлімов, Рафальський, Рибіцький, Приходько, Татумірак, Ткаченко, Єлішев, Дроздов, Сніцаренко, Пелецький.

Попереджені: Е. Кольськи (19), Реззу (32) — Єлішев (26).

Вилучений: Реззу (34).

Наша команда готується до Євро-2023 (U-19), яке 3—10 вересня проходитиме в Поречі. Компанію збірній Хорватії, яка буде господарем першості, склали сім переможців основного раунду. Вісьмох учасників фінального турніру було розбито на дві групи по чотири команди, по дві найкращі з яких вийдуть до півфіналів. За підсумками жеребкування юнацька збірна України потрапила до групи В, де зіграє з Фінляндією, Словенією та Італією.

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

19 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

49 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

52 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

1 годину ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

1 годину ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

1 годину ago