Categories: УПЛ

Едмар: Потрібно шукати слабкі сторони в ЛНЗ

Виконувач обов’язків головного тренера “Металіста 1925” Едмар розповів по підготовку його підопічних до матчу Прем’єр-ліги проти “ЛНЗ”:

– Команда успішно подолала стартовий для себе раунд Кубка України. Але ви застосовували ротацію, повністю змінивши стартовий склад ,у порівнянні з “Минаєм”. Як оціните гру тих гравців, що вийшли проти “Гірника-Спорт”. Чи має хтось з них шанс з’явитися у старті проти “ЛНЗ”?
– У нас немає такого, усі футболісти, хто тут знаходиться – це всі для нас гравці основного складу. Тому, хто найкраще виглядатиме напередодні матчу, то і буде грати. Звісно, що на Кубок обирали серед тих, хто грав менше у чемпіонаті, а вже перед “ЛНЗ” будемо додатково оцінювати ситуацію.

– У “ЛНЗ” після кубкового матчу змінився головний тренер. Це на користь “Металісту 1925” чи навпаки?
– Чесно кажучи, не знаю, як там влаштовані внутрішні справи в “ЛНЗ”. Мабуть, що ті футболісти, які не грали, вони, ймовірно, захочуть щось довести. Завжди, коли приходить новий тренер вони хочуть довести йому, що вони гідні бути в стартовому складі. Тому вивчаємо суперника, як завжди ми це робимо та будемо намагатися повернутися з виїзду з позитивним результатом.

– Як готувалися до такого суперника, який за два дні до матчу залишився без тренера. Чого від них очікувати та що потрібно, щоб їх перемогти?
– Ми завжди про це говоримо, що перемогу можна здобути за рахунок колективу. А також потрібно шукати слабкі сторони в “ЛНЗ”, щоб намагатися їх використати.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

3 години ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

3 години ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

3 години ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

3 години ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

3 години ago

Мікель Артета: Якщо не вдається перемогти, доведеться забрати одне очко

Наставник лондонського Арсенала Мікель Артета висловився про нічию (0:0) з італійською Аталантою у матчі 1…

3 години ago