Артем Федецький: Я думаю, що перед тим, як Ребров формував список, він спілкувався з Малиновським

Колишній захисник збірної України Артем Федецький прокоментував вересневий склад Сергія Реброва на найближчі матчі проти Італії та Англії.

— Звичайно в очі кидається відсутність Малиновського. Але якщо брати глобально, то в Руслана не було значної ігрової практики. Хоча є деякі гравці, в яких так само не дуже багато було матчів… Тим не менше, це рішення тренера. Я думаю, що перед тим, як Ребров формував список, він, швидше за все, спілкувався з Малиновським. Напевно, вони переговорили. Можливо Руслан не в тій ігровій формі перебуває, якої б хотілося. Вважаю, що був діалог між гравцем і тренером. Звичайно, це втрата, але є робочі моменти. Є футболісти, які, думаю, здатні замінити Руслана.

Зінченко так само поки не у формі. В останньому матчі «Арсенала» вийшов на кілька хвилин. Але думаю до матчів збірної ще набере форму, з цим проблем не буде. Шапаренко — він в принципі грає всі матчі, відновився після травми і непогано виглядає. Думаю, він готовий грати з перших хвилин в наступних матчах за збірну.

Розумієте, не може у збірній України бути таких гравців, яких не можна замінити. Можливо не такого рівня, але на те вони й гравці збірної, щоб підстрахувати чи замінити того чи іншого футболіста. Якби це був клубний чемпіонат, то тут можуть бути нюанси. Гравець хорошого рівня вилітає, і потім тренер думає, ким його замінити. А у збірній хто би не пропускав матч, то завжди є люди, які готові їх замінити. З цим я вважаю проблем не буде.

Футбол — це така штука, в якій завжди є робочий процес. Звичайно, для тренера круто, коли всі гравці у формі, в тонусі, у хорошому психологічному настрої і фізичному. З Італією та Англією треба брати очки, нам вже немає куди відступати. Поразка у будь-якому із цих матчів може поставити, скажемо так, під питання вихід з групи. Я думаю, коли вже команда збереться, проведе кілька тренувань тоді з’явиться більш чітка картинка — хто на 100% зможе бути готовий до цих матчів, а хто можливо тільки до одного з них, — сказав Артем Телеграм-каналу «ВЗбірна».

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

9 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

13 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

14 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

18 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

20 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

22 хв. ago