Віктор Циганков: Довбик – чудовий бомбардир

Вінгер Жирони Віктор Циганков розповів про новачка команди Артема Довбика.

“Ми разом граємо за збірну України, тому добре знаємо один одного. Також грали один проти одного. Ми знаємо, які наші найкращі та найгірші навички. Цього достатньо, щоб розуміти один одного на полі. Ми хочемо зробити все можливе заради команди.

Довбик – чудовий бомбардир. Він сильний, швидкий, агресивний в атаці та має хороший зв’язок із півзахисниками. Він добре ладнає з рештою гравців. Зі мною теж, звичайно. Ми можемо розмовляти один з одним і розуміти один одного, тому нам легше грати разом.

Поки рано говорити, але я думаю, що він уже адаптувався. Він не розмовляє іспанською, я теж, хоча тренерський штаб і одноклубники постійно допомагають нам, щоб ми могли викладатися на тренуваннях і в матчах. Йому легше адаптуватися, ніж мені, тому що він також розраховує на мою допомогу. Я думаю, що у нього все буде добре, він щасливий. Єдиним українцем у команді був Хуліус (відповідальний за екіпіровку), він мені дуже допоміг. Я думаю, що Артему буде легше, тому що у нього є Хуліус і я. Усі в клубі допомагають нам, щоб ми могли виступати якнайкраще.

Це футбол: ви можете зрозуміти тактику, навіть якщо не розмовляєте мовою. Якщо ми не розуміємо, хтось нам це детально пояснить. Тому проблеми немає. Ми знаємо, чого хоче від нас тренер”, – цитує Циганкова видання Diari de Girona.

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

16 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

46 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

50 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

58 хв. ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

59 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

1 годину ago