Categories: Трансфери

Журналіст: Минулого сезону був момент, коли Довбик хотів, щоби його продали у Трабзонспор

Історія могла би статися інакше і Довбик би не потрапив до Жирони.

Ігор Циганик у ефірі своєї авторської програми Циганик LIVE розповів історію про можливий трансфер Артема Довбика. За словами журналіста, минулого сезону нападник хотів, щоби Дніпро-1 продав його у Трабзонспор, але дніпрян не задовольнила пропозиція турецького колективу.

Та навіть попри це, Довбик усе одно не пішов безкоштовно з Дніпра-1, хоч мав реальну нагоду, а підписав новий контракт, щоби клуб отримав гроші за його трансфер.

«Довбик дуже правильний хлопчина. Я розповім вам історію. Минулого сезону був момент, коли він хотів, щоби його продали у Трабзонспор, уже можна про це розповідати. Але Дніпро-1 не задовольнила пропозиція, бо пропозиція була 10 мільйонів за Довбика на двох з Мідтьюлланном. По 5 мільйонів. Там 8 мільйонів Трабзонспор платив одразу, а ще 2 мільйона бонусами, але такими бонусами, що можна було розраховувати на цю виплату. І дуже засмутився Довбик, що його не продали.

А коли Дніпро-1 запропонував йому продовжити контракт, то він взяв паузу. Він мав шанс безкоштовно дограти сезон у Дніпро-1 і піти безкоштовно. При цьому він би більше заробив грошей і клуби були, які пропонували йому ці гроші, щоби він не підписував новий контракт із Дніпро-1. Але він, не знаю, хто на нього вплинув, напевно агенти, які з ним працювали, прийняв пропозицію Дніпра-1. Головний мотив був у тому, що Дніпро-1 в тяжкій ситуації, коли в нього була травма в Мідтьюлланні, все таки взяв на себе цю впевненість, щоби дати нападнику ще один шанс. І Довбик, маючи можливість піти безкоштовно, він залишився у Дніпро-1 і підписав новий контракт. Тому Жирона була змушена заплатити ті гроші за трансфер Довбика. І клуб заробив на ньому. Це порядність футболіста».

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

60 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

1 годину ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

2 години ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

2 години ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

2 години ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

2 години ago