Categories: Перша ліга

Перша ліга. Металург зазнав поразки від Гірника-Спорт

“Гірник-Спорт” підходив до матчу після несподіваної перемоги у минулому турі над “Маріуполем”. Запоріжці поки що не могли виграти у цьому сезоні. Загалом запорізька команда, враховуючи минулий сезон, третій матч поспіль зіграла внічию, повторивши клубний рекорд у Першій лізі.

Перша ліга, 3-й тур.

МФК Металург Запоріжжя – Гірник-Спорт Горішні Плавні 0 : 1.

0 – 1. Дмитрієв – 60.

“Гірник-Спорт” підходить до матчу після несподіваної перемоги у минулому турі над “Маріуполем”. Запоріжці поки що не можуть виграти у цьому сезоні. Загалом запорізька команда, враховуючи минулий сезон, третій матч поспіль зіграла внічию, повторивши клубний рекорд у Першій лізі.

На початку зустрічі команди обмінялися моментами, але досягнути свого не змогли. Удар Сада парирував голкіпер, а Посєвкін з меж штрафної пробив вище воріт. Варто відзначити активну гру запоріжців, які вдало виходили з під пресингу суперників. У деяких епізод занадто низько сідали до власних воріт гості, але скористатися цим футболісти “Металурга” не могли.

Ще до перерви мав виводити вперед свою команду Галата, але він головою пробив у стійку. Варто у цьому епізоді відзначити шикарну передачу досвідченого Польового. Пощастило гостям що вони не пропустили у першому таймі.

В середині другого тайму Дмитрієв пробив з-за меж штрафної і досить несподівано вивів “Гірник-Спорт” вперед – 0:1. Запоріжці відразу кинулися відігруватися, але знову ж таки, не вистачало завершального удару. У підсумку, друга поспіль перемога “Гірника-Спорт”.

Максимович Назар

Recent Posts

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

2 години ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

2 години ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

2 години ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

2 години ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

2 години ago

Мікель Артета: Якщо не вдається перемогти, доведеться забрати одне очко

Наставник лондонського Арсенала Мікель Артета висловився про нічию (0:0) з італійською Аталантою у матчі 1…

2 години ago