Атлетік – Реал Мадрид: анонс матчу 1-го туру Ла ліги

Прімера. 1-й тур
12 серпня. Більбао. “Сан-Мамес”
“Атлетік” 22:30 “Реал Мадрид”
Арбітр: Хесус Хіль Мансано
Трансляція: MEGOGO Футбол 1

“Атлетік”

Минулого сезону баски завалили фініш. У них був шанс на Лігу конференцій, але команда набрала лише 1 очко у 3 останніх турах та віддала путівку “Осасуні”.

Чи став “Атлетік” сильнішим улітку? Звісно, ні. Заборона на підписання не-басків не дозволяє команді як слід оновитися. При цьому втрати є – взяти хоча б Іньїго Мартінеса, який пішов у “Барсу”. 1 перемога у 7 спарингах також показує, що “Леви” не на ходу.

Звісно, проти “Реала” вони викладуться на 200%, але, здається, навіть ідеальної гри від братів Вільямс не вистачить для успіху. Більбао слабкий і переможе тільки якщо йому допоможе сам Мадрид, який дуже доречно для басків запустив складний і непередбачуваний процес омолодження.

“Реал”

Бензема пішов, а Модрич і Кроос, як пише преса, стануть запасними – ось якими будуть “Вершкові”. До того ж Лунін на воротах, адже Куртуа порвав “хрести”.

Це вже не той Мадрид, який вселяв страх і жах 2-3 роки тому; з цим Мадридом можна грати – принаймні поки молодь не навчиться брати на себе всю відповідальність. Досі Вінісіус надто часто збивався на скандали, а Родріго та Феде не вистачало стабільності.

У новому сезоні вони всі зобов’язані показати, що виросли – це забезпечило б “Реалу” світле майбутнє. Ну, і в Більбао, звісно, навіть омолодженому Мадриду треба перемагати. “Атлетік” вже не той, що раніше; він ще може боротися, але вже не здатний домінувати. Дриблінг та паси між лініями – найкращий рецепт для перемоги над таким суперником.

“Атлетік” – “Реал”: статистика особистих зустрічей

Минулого сезону “Реал” впевнено переміг у Більбао 2:0, а от вдома успіху не мав (1:1) – щоправда, це був останній тур, і Мадрид не мав мотивації.

Ну, а взагалі за останні три роки баскам вдавалося перемогти “Вершкових” лише у Кубку та Суперкубку. У Ла Лізі вони не били “Реал” із березня 2015 року.

Орієнтовні склади

В “Атлетіка” чекаємо у складі всіх найсильніших – у тому числі, братів Вільямс, місцеву легенду Муньяїна та новачка Руїса де Галларету.

У “Реала” через травми вибули Куртуа, Себальос, Менді та новачок Гюлер. Також цікаво подивитися на ромб у центрі, де, як очікується, не буде Модрича та Крооса.

“Атлетік”: Сімон – де Маркос, Єрай, Вівіан, Лекуе – де Галларета, Весга – Ніко Вільямс, Сансет, Муньяїн – Вільямс

“Реал”: Лунін – Карвахаль, Мілітао, Алаба, Фран Гарсія – Вальверде, Чуамені, Камавінга – Беллінгем – Родріго, Вінісіус

Максимович Назар

Recent Posts

Різник потрапив до збірної 1-го туру Ліги чемпіонів за версією Whoscored

Авторитетний статистичний портал Whoscored презентував свою версію символічної збірної 1-го туру основного етапу оновленої Ліги…

1 хв. ago

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

1 годину ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

2 години ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

2 години ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

2 години ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

2 години ago