Categories: УПЛ

Артем Кравець – про свою посаду в Динамо: Потрібно вчитися практично всьому

Колишній нападник “Динамо” Артем Кравець розповів про свої обов’язки на посаді радника з питань дитячо-юнацького футболу президента киян Ігоря Суркіса.

– На даному етапі ми просто зійшлися у думках. Коли я робив презентацію для президента, я говорив про весь клуб разом. Дивлячись на цю презентацію, ми зійшлися на думці, що мені краще буде зосередитися на чомусь одному і подивитися, як це піде. Так само в моєму і його баченні ми вирішили, що потрібно почати з дитячо-юнацької школи нашої.

Грубо кажучи, я зараз дивлюся, спілкуюся дуже з багатьма людьми, аналізую, отримую багато інформації. Повинен робити висновки і працювати для усунення якихось проблем і недоліків. Тобто зробити нашу школу кращою, щоб вона розвивалася у правильному напрямку.

– Ти знаєш як це зробити? Чи ти будеш вчитися?

– Я не буду казати, що я прийшов і все знаю, розумію. Це точно не так. Не те, що вчитися є чому, вчитися практично всьому. Але в мене є досвід і розуміння того, як це повинно бути і працювати, дивлячись на мій шлях в академії “Динамо” і усвідомлення того, які є проблеми.

У мене за час роботи вже багато думок і висновків, які я зробив. Думаю, що ми знайдемо разом із керівництвом школи і президентом правильні рішення.

Вчитися я буду 100%. І в напрямку менеджменту, і тренерських курсів. На даному етапі мені потрібно зосередитися і отримати інформацію, що відбувається у футбольній школі.

Не те що я планую вчитися, я не планую зупинятися це робити. Зокрема, ти навчаєшся людей, які працюють у цій школі, в інших командах і країнах. У мене дуже багато знайомих по всій Європі та світу, які вже вітали мене з посадою і давали багато корисних порад, – поділився Кравець.

Максимович Назар

Recent Posts

УПЛ U19. Чорноморець у результативному матчі поступився Карпатам

У п’ятницю, 20 вересня, львівські “Карпати” U-19 зіграли виїзний поєдинок чемпіонату України U-19 сезону 2024/2025.…

7 секунд ago

Молодий грецький фахівець очолив клубну академію Кривбаса

"Кривбас" призначив нового директора своєї футбольної академії. Ним став 30-річний фахівець із Греції Маріос Александріс.Читати…

19 хв. ago

Артем Довбик: Зараз у Роми не дуже простий період

Цього тижня Артем Довбик був присутній на вечорі, організованому Асоціацією клубів "Роми" (Airc) та Об'єднанням…

20 хв. ago

Перша ліга. Діназ зазнав поразки від Кременя

У Демидові передостання команда групи Б Першої ліги приймала останню. Суперники у нинішньому сезоні до…

25 хв. ago

Дибала опублікував зворушливе прощання з Де Россі: Футбол часто буває несправедливим

Плеймейкер Роми Пауло Дибала висловив прощання Даніеле де Россі.Читати далі

1 годину ago

Фабіо Капелло: Мілану не можна звільняти Фонсеку

Відомий італійський тренер Фабіо Капелло впевнений, що з боку Мілана буде "неправильно" звільнити Паулу Фонсеку,…

1 годину ago