Подоляк: росіяни на переговорах говорять “українські нацисти стріляють по мирних, а Буча – постановка акторів Голлівуду”

Радник глави офісу Президента України Михайло Подоляк в інтерв’ю каналу “Настоящее время” висловив нерозуміння, навіщо російська влада для внутрішнього користувача продовжує розповідати про фейки в Україні та при цьому продовжує вбивати мирних громадян.

“Для внутрішнього користувача росія розповідає про фейки, що Україна сама бомбить школи і дитячі садки. Ну, звичайно [з сарказмом]! Тому росія не може і просунутися нікуди, тому що наша армія в цей же час бомбить наших же мирних громадян. Але ж світ зараз відкритий. Світ зараз дуже легко може отримати всі дані: звідки, як, чому ракета злетіла, хто стріляв.

Я не розумію. Навіщо вони кожен раз роблять одне і те ж: навмисно вбивають мирних громадян, щоб своїм розповісти: “дивіться, “українські нацисти” стріляють по мирних громадянах!”. Я логіку досі не можу зрозуміти.

Думаю, наші хлопці військовослужбовці наздоженуть цей весь цей бандитський анклав. Врешті-решт, він повинен бути знищений”, – зазначає Подоляк.

Крім того, чиновник розповів про переговори з представниками рф на тлі подій в Київській області та авіаудару по залізничному вокзалу Краматорська.

“Переговорна група зараз працює у вигляді підгруп. Що стосується обговорення питань Бучі, Гостомеля, Ірпеня, Макарова, Бородянки, Краматорська – ми кожен раз піднімаємо ці питання. Але представники російських делегацій вдають, що вони живуть паралельній реальності, тому у них всього цього немає. Вони, м’яко кажучи, не особливо реагують на будь-які претензії. Вони піднімають очі, дивляться на вас і кажуть: “Це нацисти, самі прийшли і обстріляли мирних жителів”. Але мені здається, що скоро буде офіційно визнано існування такого терміна, як російський нацизм. Тому що їх поведінка абсолютно нелюдяна і антигуманна. Вони не воюють з армією, а з мирними жителями максимально блюзнірськими способами.

Так ось, коли під час переговорів ти їм ставиш питання про вбивства в Бучі мирних жителів, вони на чистому оці кажуть: “Буча – це постановка акторів Голлівуду”. Або: “Краматорськ – ви самі поставили нацистів, які стріляли по мирних”. Приблизно так вони відповідають. Раціональності тут немає. Сперечатися з цим неможливо. Рф продовжує залишатися в стані сліпих, глухих і тих, хто не реагує ні на які морально-етичні співжиття людей “, – сказав Подоляк.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago