Categories: УПЛ

Ярослав Вишняк: Я задоволений сьогоднішньою перемогою, хлопці проявили характер та майстерність і перемогли дуже сильного суперника

Головний тренер ковалівського «Колоса» Ярослав Вишняк прокоментував перемогу 2:0, здобуту в 2 турі УПЛ над одеським «Чономорцем».

«Я задоволений сьогоднішньою перемогою, хлопці проявили характер та майстерність і перемогли дуже сильного суперника – організованого, який вміє атакувати й оборонятись. Я вважаю, що «Чорноморець» зараз – одна з найкращих команд чемпіонату по організації гри, яку їм поставив їх тренер, до якого я відношуся з великою повагою.

Навіщо змінили лавку запасних? Та просто в нас був ремонт і ми базувалися на тій лаві, що лівіше виходу, а тепер повернулися на своє місце. Зіграли на ній одну гру товариську, другу і так і залишилися, а чи на фарт це – побачимо.

Чи шукаємо нападника? У нас перебуває Рангел. Це цікавий гравець, він грав за «Ворсклу», «КуПС», «Ригу»… Він може нас підсилити, але він травмований, отримав травму в єврокубковій грі. Незважаючи на це, підписали з ним контракт, будемо його відновлювати, щоб він нам допоміг. В нього пошкоджена задня поверхня стегна, відновлення триватиме три-чотири тижні.

Зробили гру запасні? Для мене важливо, що ми – єдина команда і сьогодні гравці, що вийшли на заміну, продовжили робити те, що робили гравці основи. В них є розуміння гри, і ми підтримуємо темп гри за допомогою замін. Я вдячний цим хлопцям, можливо, вони ображаються на мене, що не грають в основі, але не показують цього. Для мене це дуже приємно, це показує їх професіоналізм», – сказав Вишняк.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал Мадрид – Еспаньол: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 22:00. “Сантьяго Бернабеу” (Мадрид) Головний арбітр: Хосе Мунуера Монтеро…

3 години ago

Валенсія – Жирона: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Чемпіонат Іспанії, шостий тур 21 вересня, 19:30. “Месталья” (Валенсія) Головний арбітр: Алехандро Ернандес Пряма трансляція:…

3 години ago

Ліверпуль – Борнмут: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга, п’ятий тур 21 вересня, 17:00. “Енфілд” (Ліверпуль) Головний арбітр: Тоні Гарріентон Пряма трансляція:…

3 години ago

Вест Хем – Челсі: анонс матчу 5-го туру АПЛ

Англійська Прем’єр-ліга. 5-й тур. 21 вересня. 14:30. Лондон. "Лондон Стедіум" Головний суддя: Семюел Барротт (Англія)…

3 години ago

Україна – Афганістан: анонс матчу ЧС-2024 серед футзальних збірних

Вирішальний матч у боротьбі за друге місце у групі С. Україна та Афганістан мають по…

4 години ago

Динамо – Рух: анонс матчу 7-го туру УПЛ

21 вересня, 18-00. Київ, Динамо ім. Лобановського  Арбітр: Віталій Романов (Дніпро) провів 146 ігор в…

4 години ago