Categories: УПЛ

Агент Довбика: Артем справді приїжджає в Динамо, але лише щоб тренуватись

Агент Артема Довбика Олексій Люндовський підтвердив інформацію про те, що форвард СК Дніпро-1 гратиме за Динамо у благодійних товариських матчах.

“Артем Довбик справді приїжджає до Динамо, але лише щоб тренуватися з командою протягом двох-трьох тижнів. Оскільки СК Дніпро-1 не може виїхати за кордон, Артему потрібний якісний тренінг та ігрова практика, щоб набрати форму.

Після мікротравми, яка потребувала оперативного втручання, він багато працював над поверненням своїх фізичних кондицій. І зараз хоче максимально швидко повернути форму, щоб у всеозброєнні підійти до збору національної збірної України.

Динамо їде у благодійне турне, щоб зустрічатися із сильними європейськими клубами та збирати допомогу для української армії та народу. Наразі всі українці допомагають один одному. Навіть Тарас Степаненко, представник Шахтаря, тренується з Динамо, щоб підтримувати форму.

Велике спасибі клубу та особисто Мірчі Луческу, який, дізнавшись, що Довбик відновлюється в Європі після травми та операції, люб’язно запросив Артема тренуватися з Динамо та взяти участь у закордонному турне клубу. Дякуємо також керівництву СК Дніпро-1, яке пішло назустріч Артему в його бажанні якнайкраще підготуватися до майбутніх зборів національної команди.

У Артема була мікротравма грудного м’яза, і після операції треба було близько місяця спокою. Тож, у принципі, він може вже незабаром зіграти. Звичайно, це рішення прийматиме тренерський штаб Динамо та лікарі.

Щодо статусу перебування Артема в Динамо… Ми взагалі не розглядали варіанти з орендами на два-три місяці, яких пропонувалося багато, зокрема від клубів Франції, Бельгії та Швейцарії. Були також пропозиції переходу в клуби Англії та Італії, але їхні федерації не давали дозволу заявити гравця поза трансферним вікном всупереч рішенню ФІФА”, – сказав Люндовський у коментарі FanDay. 

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

11 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

15 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

17 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

20 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

22 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

24 хв. ago