Categories: Єврокубки

Олександр Кучер: Сьогоднішній матч показав, що ми здатні на більше

Головний тренер СК «Дніпро-1» Олександр Кучер дав прес-конференцію після матчу кваліфікації Ліги чемпіонів проти грецького «Панатінаїкосу» (2:2, перший матч – 1:3):

– Сьогодні ми грали у те, що і планували. У першому матчі у нас це не вийшло, а от сьогодні, те, про що ми домовлялися – у нас виходило.

– Чи правда, що перед грою в команді було отруєння?

– Так, у нас минулої вночі отруїлися одразу 8 футболістів і 7 працівників з персоналу клуба. Вони не спали всю ніч. Деяким ще було погано в роздягальні, і вони виходили на другий тайм. Крім того, захиснику, котрого ми замінили у другому таймі, теж було погано. Він вже не міг грати далі. Сьогодні на полі було багато гравців, котрі були отруєні.

– Яке у вас враження від обох ігор?

– Можу сказати, що це протистояння ми програли у першому таймі першого матчу, тому що другий тайм першої зустрічі і сьогоднішній матч показали, що ми здатні на більше, і ми можемо грати з такими командами, як «Панатінаїкос». Сьогодні мені хлопці сподобалися, сподобалося те, як вони грали. На передматчевій пресконференції я казав, що ми повинні сьогодні показати, що ми – українці, і я вважаю, що вони сьогодні це довели. Вони гідні того, щоб називатися українцями. Вони молодці, я їм дуже вдячний за цю гру.

– Вважаєте, що гра закінчилася після червоної картки?

– Звичайно, що це був основний епізод, котрий зламав всю гру. Те, що я побачив у цьому моменті – то жовта картка 50 на 50, а червоної там точно не було. А ще, знаєте, нам у першому матчі такий же 11-метровий поставили, коли нам забили третій гол. Завжди щось не на нашу користь.

– Що трапилося з воротарем команди?

– Його забрали до лікарні, і зараз я не можу сказати, який його стан. Там струс мозку, розсічення було, адже я бачив кров. Більш точно про стан його здоров’я ми дізнаємося пізніше.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

1 годину ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

1 годину ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

1 годину ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

1 годину ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

1 годину ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

1 годину ago