Categories: УПЛ

Олександр Ковпак: Розбиратимемося, чому хлопці так перехвилювалися

Головний тренер ЛНЗ Олександр Ковпак прокоментував поразку своєї команди у дебютному матчі УПЛ проти “Чорноморця” (0:2).

– Найголовніше – ми не здобули сьогодні очки. Було видно, що хлопці з перших хвилин хвилюються, і той план, який був узгоджений перед матчем, не виконувався. Ми повністю програли боротьбу, повністю програли підбір м’яча. І це далося взнаки на нашій конструктивній грі. Не сподобалося те, що навіть заходячи до третьої зони ми дуже легко давали супернику обіграти себе. І зрозуміло, що на цьому етапі виникали моменти біля наших воріт. Проте ми також мали моменти. Отже, якби на нашому боці був успіх, ми могли б забити. Хочеться розібратися, чому хлопці так перенервували і чому не було тієї агресії один в один. Якщо програвати у ній, то програєш гру загалом. Будемо розбиратися.

– Що сьогодні найбільше вдавалося вашій команді, а що – ні?

– Важко сказати, що нам сьогодні щось вдавалося, бо результат – на табло. Якби всі були налаштовані так, як Шестаков, який вийшов у другому таймі, завів команду та додав швидкості, ми б здобули перші очки.

– Чи можна когось звинуватити персонально у пропущених м’ячах?

– За гарячими слідами це дуже важко зробити. Епізод ти бачиш загалом, а тут треба копати глибше. Винні усі. І, перш за все, я, бо не достукався до хлопців, що треба зробити, щоб уникнути цих голів. У випадку з другим голом ми побігли у пресинг, не доопрацювали та отримали гол.

– У яких кондиціях знаходиться Денис Олійник, який вийшов на поле лише на 82-й хвилині?

– Ви самі відповіли на це питання, бо якби воно було функціонально готовий, а він приєдналося до нас зовсім недавно… Йому потрібно давати ігровий час, коригувати його підготовку на тренуваннях. Сподіватимемося, що він набере свої оптимальні кондиції, бо це наша бойова одиниця.

Максимович Назар

Recent Posts

Третій рік поспіль в Україні не буде проводитися матч за Суперкубок

У 2024 році чемпіон України та володар національного Кубку не будуть грати матч за Суперкубок.Читати…

9 хв. ago

Шахтар проведе сьогодні перший товариський матч міжсезоння

Сьогодні, 29 червня, “Шахтар” проведе перший товариський матч у літнє міжсезоння. Суперником “гірників” стане “Сараєво”…

12 хв. ago

Крістіан Еріксен: Багато хто думає, що ми вже програли, тому ми можемо грати вільно і викладатися на повну

Півзахисник збірної Данії Крістіан Еріксен висловився про майбутній матч 1/8 фіналу Євро-2024 проти Німеччини.Читати далі

15 хв. ago

Найстаріший професійний футболіст світу представлений новою командою у 57 років

Найстаріший у світі професійний футболіст Кадзуйосі Міура продовжує кидати виклик часу. 57-річний японський нападник був…

17 хв. ago

Начо Фернандес: Хвіча – лідер збірної Грузії, і для нас критично важливо стримати його

Захисник збірної Іспанії Начо Фернандес поділився очікуваннями від матчу 1/8 фіналу Євро-2024 проти Грузії (30…

21 хв. ago

Ексзірка Шахтаря веде переговори з відомим бразильським клубом

Фламенго близький до підписання контракту з футболістом, якого клуб вже давно хоче мати в своєму…

1 годину ago