Categories: Єврокубки

Ворскла – Діла: прогноз букмекерів на матч Ліги конференцій

Ворскла проведе перший поєдинок з Ділою в рамках другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій.

Матч Ворскла – Діла відбудеться у четвер, 27 липня, у польському місті Тихи. Початок зустрічі о 20:30 за київським часом. Дуель полтавців з грузинами розсудить болгарський рефері Нікола Попов.

За підсумками минулого сезону УПЛ підопічні Віктора Скрипника епічно фінішували на п’ятій сходинці, обійшовши Олександрію в завершальному турі. Це і дозволило полтавцям вдесяте в історії зіграти у єврокубках. Найбільшим досягненням Ворскли залишається вихід у груповий етап Ліги Європи. До цього етапу команда потрапляла двічі (понад 10 років тому) – напряму за підсумками сезону чемпіонату України, а також через кваліфікацію.

У поточне міжсезоння команда Скрипника втратила двох основних гравців – Василя Кравця та Тауланта Сефері. На заміну першому нещодавно клуб підписав бразильського центрбека Тіаго Сантану, однак той не потрапив до заявки на матч. У лавах нападників після відходу Сефері залишився лише Руслан Степанюк. 19-річний Данило Тузенко, який нещодавно перебрався до головної команди, до заявки також не увійшов.

Діла здобула путівку в єврокубку, взявши бронзову нагороду за підсумками минулого сезону чемпіонату Грузії. Раніше клуб з міста Горі та Ворскла не зустрічались в офіційних матчах. Ба більше, полтавці вперше зіграють проти колективу з Грузії, а Діла – проти українського клубу. Цікаво, що Ділу очолює український наставник Андрій Демченко, а його кольори захищають двоє наших футболістів – нападник Микола Ковталюк і воротар Євген Кучеренко.

Букмекер FAVBET вважає фаворитом зустрічі Ворсклу. Коефіцієнт на перемогу полтавців в основний час становить 2,09. Тоді як несподіваний тріумф Діли оцінюють у 4,15 бала. Нічия помножить ставку на 3,50.

Експерти не очікують на результативний поєдинок. Тотал більше 2,5 оцінюється коефіцієнтом 2,27, аналогічний тотал менше – 1,64. На прохід підопічних Віктора Скрипника можна поставити з коефіцієнтом 1,63, тоді як прохід грузинської команди оцінюється у 2,30.

Додамо, матч-відповідь у Грузії запланований на 3 серпня.

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

57 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

1 годину ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

1 годину ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

1 годину ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

1 годину ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

1 годину ago