Фанати ПСЖ погрожують відрізати три пальці зірковому форварду

За даними ЗМІ, чемпіони Франції вже домовилися з форвардом Ювентуса Душаном Влаховичем. Це не подобається ультрас, які погрожують гравцеві.

Купівля нападника – трансферна мета ПСЖ на літнє трансферне вікно. Є багато ознак того, що вибір клубу буде зроблено на нападника Ювентуса.

Гравець уже погодив із клубом умови індивідуального контракту. Він збирається підписати п’ятирічний контракт, який гарантує йому зарплату в розмірі 11 мільйонів євро на рік.

Обидва клуби ще не дійшли згоди. Ювентус вимагає 80 мільйонів євро, парижани намагаються збити ціну. Як виявилося, є ще одна проблема – ультрас.

“Влаховіч, якщо ти приїдеш до Парижа, ми відріжемо тобі три пальці”, – написали вболівальники на плакаті, який вони винесли до стадіону “Парк де Пренс”. Повідомлення має політичний підтекст.

Згідно з Twitter-акаунтом Juve Canal, ідеться про вшанування футболіста жестом із трьох пальців, який символізує “сербську перемогу” над Косово. Ці країни давно перебувають у конфлікті.

У минулому нападник Ювентуса також носив футболку, на якій Косово було зображено як частину Сербії. Схоже, саме його погляди на це питання не сподобалися ультрас ПСЖ.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

31 хв. ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

34 хв. ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

37 хв. ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

39 хв. ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

43 хв. ago

Мікель Артета: Якщо не вдається перемогти, доведеться забрати одне очко

Наставник лондонського Арсенала Мікель Артета висловився про нічию (0:0) з італійською Аталантою у матчі 1…

47 хв. ago