Categories: УПЛ

Динамо в спарингу розписало результативну нічию з Янг Бойз

Підопічні Мірчі Луческу після знущання над другосортними клубами у ворота яких відвантажували по вісім-дев’ять голів, ледь не отримали по зубах від міцних «молодих хлопців».

Товариський матч.

«Динамо» (Україна) – «Янг Бойз» (Швейцарія) – 3:3.

 Дубінчак, 9, Беніто, 23, Лустенбергер, 90, аг – Еліа, 19, Нсамме, 37, пен, Лакоми, 65.

 Попов, 54 – Фасснахт, 43.

«Динамо»: Бущан – Тимчик, Дячук, Попов, Дубінчак – Сидорчук (Шепелєв, 59), Шапаренко (Андрієвський, 59), Буяльський (Царенко, 70) – Ярмоленко (Лєднєв, 70), Беніто (Діалло, 70), Кабаєв (Волошин, 59).

«Янг Бойз» (старт): Расіоппі – Угрінич, Камара, Еліа, Фасснахт, Янко, Нсаме, Ніассе, Бішель, Малувуну, Сілер.

«Тіссот-Арена» (Біль, Австрія).

Це вже не перший спаринг “Динамо” на поточному тренувальному зборі, але перший проти реально серйозного суперника – чемпіона Швейцарії. “Динамо”, як і годиться на матч проти такого опонента, вийшло основним складом, що віщувало цікавий бій.

У першому таймі “Динамо” виглядало вельми непогано, що обернулося раннім голом Владислава Дубінчака. Він замкнув фланговий простріл Тимчика (перед тим активністю відзначився Яромленко). Швейцарці вже за десять хвилин відігралися, організувавши атаку завдяки довгій передачі від центральних захисників та скидання головою від центру поля. Мешак Еліа потім просто втік від Дячука.

Активність киян після цього не знизилася. Другий гол – це результат атаки, в ході якої були два паси п’ятою. Спершу від Ярмоленка на Шапаренка, потім – від Шапаренка на Беніто. Останній забив з другої спроби. Але і тут знайшлася відповідь від “Янг Бойз”: в ході однієї з атак м’яч влучив у руку Тимчику в штрафному майданчику, а Нсамме реалізував пенальті.

Стартовий відтинок другого тайму “Динамо” знову ж таки провело в атаках, але не забило. Далі гра заспокоїлася, а ще пізніше перевага відійшла д “Янг Бойз”. Зрештою швейцарці розіграли тонку комбінацію, яку результативним ударом з радіусу штрафного майданчика завершив польський легіонер Лукаш Лакоми. Він ще невдовзі міг відзначитися ще раз.

Але й “Динамо” знайшло в собі сили не мовчати. Коли вже до фінального свистка залишалося менш як двадцять хвилин, Тимчик вибухнув ударом у поперечину, а Лєднєв “зам’яв” вихід сам на сам. Те, як потрібно забивати, партнерам показав Самба Діалло, який розхитав захист та хитрою передачею організував автогол.

3:3. В атаці все гаразд, але над надійністю захисту ще треба працювати.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Гвардіола – про Арсенал: З кожним сезоном вони стають ще сильнішими

Головний тренер Манчестер Сіті Жузеп Гвардіола поділився очікуваннями від матчу п’ятого туру Англійської Прем'єр-ліги проти…

27 хв. ago

Ван Леувен: Думаю, Кудрівка створить Металісту-1925 труднощі

Головний тренер Металіста-1925 Патрік ван Леувен розповів, як його команда готується до матчу проти Кудрівки.…

29 хв. ago

Арне Слот: Перемога над Міланом – гарний перший крок на шляху до мети Ліверпуля

Наставник Ліверпуля Арне Слот очікує, що перемога над Міланом у Лізі чемпіонів позитивно позначиться на…

33 хв. ago

Матвієнко – в команді тижня ЛЧ за версією УЄФА

УЄФА представила символічну збірну за підсумками 1-го туру загального етапу Ліги чемпіонів. Читати далі

44 хв. ago

Головний тренер Жирони зробив заяву перед матчем з Валенсією

Головний тренер Жирони Мічел пояснив, чого він вимагає від своїх гравців, які, за його словами,…

1 годину ago

Екс-президент УЄФА запропонував змінити правила футболу

Мішель Платіні, який нині є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, закликав до проведення…

1 годину ago