Зінченко провів перше тренування з “канонірами” після травми

Футболісти лондонського Арсеналу повернулися з літніх відпусток та розпочали підготовку до нового сезону. Разом з основною групою гравців тренувався український захисник Олександр Зінченко.

Один з лідерів Арсеналу Олександр Зінченко через травму пропустив кінцівку сезону в АПЛ. Проте найгірше залишилося позаду й універсальний солдат Мікеля Артети знову повернувся в стрій.

Пресслужба “канонірів” повідомила, що український футболіст повернувся до загальної групи. 3 липня Арсенал розпочав підготовку до сезону, а наступного дня до команди приєднався Зінченко.

Українець працював у тренажерному залі, а також провів заняття в загальній групі. Фото з тренувань опублікував офіційний сайт “канонірів”.

Свій перший контрольний поєдинок команда Зінченка зіграє наступного тижня. Суперником “канонірів” буде німецький Нюрнберг. Гра відбудеться 13 липня.

Офіційний сезон для підопічних Артети розпочнеться 6 серпня. У матчі за Суперкубок Англії Арсенал зіграє проти Манчестер Сіті. Чемпіонат АПЛ для команди Зінченка стартує 12 серпня поєдинком проти Ноттінгем Фореста.

Нагадаємо. Олександр Зінченко став “каноніром” влітку 2022 року. У минулому сезоні українець відіграв 33 матчі у всіх турнірах, забив 1 гол та віддав 2 результативні передачі. Проте виграти бодай один трофей разом з “канонірами” 26-річному захиснику не вдалося.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

1 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

9 хв. ago

Інфантіно скликатиме екстрену нараду з телекомпаніями через відсутність транслятора клубного ЧС-2025

Президент ФІФА Джанні Інфантіно скликав екстрений брифінг з керівництвом телебачення щодо клубного чемпіонату світу, повідомляє…

14 хв. ago

Бойкот. Ультрас Роми протестують проти звільнення Де Россі

18 вересня "Рома" оголосила про звільнення Даніеле Де Россі з посади головного тренера.Читати далі

17 хв. ago