Categories: Інше

Перемога у першому спарингу на літніх зборах – Рух обіграв Поділля

Голи Дідика і Притули допомогли «Руху» обіграти хмельницьке «Поділля» – 2:1.

Товариський матч. «Рух» (Львів) – «Поділля» (Хмельницький) 2:1 (2:1)

1 липня 2023 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича.

Голи: Дідик, 34, Притула, 39 – ГНП, 45

Попередження: Дідик, 38, Карабін, 88

«Рух» (1 тайм): Ледвій, Холод, Роман, Дідик, Слюбик, Едсон, Сагуга, Соломон-Отабор, Притула, Квасниця, Климчук

«Рух» (2 тайм): Герета, Джеферсон (ГНП, 69), Довгий, Холод, Кітела, Пастух, Руніч, Мисик (Джеферсон, 80), Карабін, Альваренга, Теслюк (Непейпієв, 69)

У першому спарингу літнього міжсезоння керманич «Руху» Віталій Пономарьов задіяв практично всіх гравців, які є у нього в обоймі. Відтак матч проти «Поділля» «жовто-чорні» провели двома різними складами – по 45 хвилин. За винятком хіба що Віталія Холода, який зіграв від свистка до свистка.

Попри фізичні навантаження, у яких перебувають гравці «Руху» на старті тренувальних зборів, команда Віталія Пономарьова запропонувала супернику інтенсивний футбол одразу з перших хвилин зустрічі. Воротам хмельничан загрожував Соломон-Отабон, але м’яч після рикошету від захисників «Поділля» вийшов на кутовий. Вже після подачі зі стандарту на ударній позиції опинився Слюбик, але пробити належним чином захиснику львів’ян так і не вдалось. Згодом Роман з Притулою обігрались у стінку, Віталій наважився на удар з-за меж штрафного, але у ворота не влучив. Мав нагоду забивати Квасниця, але його удар в останню мить заблокував Веремієнко, який у минулому сезоні захищав кольори «Руху». До речі, саме Олег і розпочав контратаку своєї нової команди, яка ледь не завершилась взяттям воріт – вихід 3 в 2 на ворота Ледвія завершився неточним ударом «Поділля».

Аби зупинити прудконогу атаку господарів, суперники були змушені частенько вдаватись до фолів. Один з таких стандартів завершився результативно: Климчук заробив на собі порушення, Притула швидко розіграв стандарт, Климчук відпасував на Дідика, який замкнув подачу у рамці. А через кілька хвилин «жовто-чорні» подвоїли перевагу: Притула після подачі від Романа вдало пробив головою. Щоправда, перед самісінькою перервою гості таки відкватали один гол, скориставшись обрізкою «Руху» та релізувавши вихід на воротаря – 2:1.

У другому таймі інша одинадцятка «Руху» була так само націлена на ворота суперника, як і їхні партнери, щоправда, втілити свою ігрову перевагу у забиті голи «жовто-чорним» не вдалось – ударам Мисика, Руніча, Теслюка та Карабіна не вистачило точності. Вдало на останньому рубежі діяв Герета, який виручив команду після удару впритул. Відтак, переможний рахунок першого тайму зберігся до фінального свистка. 2:1 – «Рух» здобув перемогу над «Поділлям» у першому спарингу на літніх зборах.

 

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

7 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago