Categories: Інше

Тренер Кривбасу: Кременю треба віддати належне – вони намагалися дати нам бій

Тренер “Кривбасу” Дмитро Кара-Мустафа прокоментував домашню перемогу у першому контрольному матчі літніх зборів над “Кременем” (3:1).

– Дмитре Олексійовичу, перший матч на зборах. Чи задоволені діями підопічних?

– Це був наш перший контрольний матч на зборах. Зіграли у змішаному складі. Надали можливість усім хлопцям проявити себе. Зараз з нами працюють, у тому числі, футболісти U-19. В принципі після хороших навантажень у тижневому циклі команда проявила себе сьогодні непогано. Показали хороші швидкості. Так, є певні моменти, помилки, над якими треба працювати, але для цього і потрібні збори. Побачили, у яких моментах треба вдосконалюватись. Грою в принципі задоволені.

– Як охарактеризуєте гру суперника, який наразі виступає у Першій лізі?

– “Кременю” треба віддати належне, адже суперник намагався дати нам бій. У них була подвійна мотивація, адже завжди принципово зіграти та показати себе проти клубу вище класом – клубу УПЛ. Вони добре оборонялись та вибігали у контратаки. Після однієї з них і відкрили рахунок. В цілому клас “Кривбасу”, звичайно, вищий, тому ми зробили те, що і повинні були – виграли.

– Перший контрольний матч після важкої травми зіграв Семенов. Чи підбадьорили Дмитра у роздягальні в перерві перед виходом на поле?

– Звичайно. Семенов дуже багато часу пропустив. Але після такого пошкодження він одразу показав себе дуже добре. Просто молодець. Таке враження, що у нього й не було цієї перерви без футболу.

– Які найближчі плани “Кривбасу”?

– Перший збір закінчуємо 1 липня. Команда отримає два вихідних. Після чого 4 липня відправляємось на два тижні на другий збір на Закарпаття. Добре попрацюємо, зіграємо контрольні матчі з хорошими суперниками. Після чого повернемось до Кривого Рогу і тут вже вийдемо на фінішну пряму підготовки до нового сезону, – розповів Кара-Мустафа.

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

4 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

35 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

38 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

46 хв. ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

48 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

51 хв. ago