Categories: УПЛ

Геннадій Пасіч: У порівнянні з Вересом фінансові умови у ЛНЗ кращі

Хавбек “Вереса” Геннадій Пасіч розповів, чому він вирішив залишити рівненський клуб та працевлаштується у “ЛНЗ”.

– Якщо відверто, то я був зненацька застигнутий. У мене була ще довготривала угода з “Вересом”, до того ж пішов у відпустку в хорошому настрої, адже вдалося, хоч і з муками, утриматися в УПЛ. Проте кілька днів тому мені зателефонував новий головний тренер Сергій Лавриненко та повідомив, що, швидше за все, я продовжу кар’єру в іншій команді – “ЛНЗ”.

– Отже, цей перехід виник спонтанно?

– Я не знаю всіх деталей. Очевидно, керівництво ФК “ЛНЗ” звернулося до своїх рівненських колег з пропозицією купити мене і коли домовленості було досягнуто, тоді й мені зателефонував Лавриненко, а вже потім я контактував із керівником черкащан Олександром Ковпаком, який уточнив, коли мені треба приєднатися до команди.

– І коли Ви збираєтесь це зробити?

– Завтра, тоді й підпишу контракт: мені запропонували узаконити стосунки на два роки із пролонгацією ще на сезон.

– А як щодо фінансових умов?

– У порівнянні з “Вересом” вони кращі.

– Але ж за бажання Ви могли відмовитися від цього переходу, все ж таки, були на увазі у “Вересі”, користувалися повагою у вболівальників?

– Чужого місця, справді, я у Рівному не займав, завжди викладався по максимуму. Щодо переходу, то на моє рішення дати згоду, вплинули дві обставини: з’явилася можливість більше заробляти і те, що із Черкас значно ближче до Кам’янського, де мешкають мої батьки. Зможу з ними частіше зустрічатись.

– За “ЛНЗ” минулого сезону виступало кілька твоїх колишніх одноклубників по “Вересу”, чи з ними консультувалися на рахунок свого переходу?

– Ні, до речі, як мені відомо, з моїх колишніх одноклубників у “ЛНЗ” залишився лише Шестаков, а з Солдатом та Полюляхом уже розпрощалися. Тож із Шестаковим поговоримо про життя-буття вже під час зустрічі.

– У “Вересі” Ви починали на позиції лівого півзахисника, але минулого сезону керівник Юрій Вірт часто використовував Вас на правому та лівому флангах захисту. Виходить, Ви – універсальний солдат?

– Це було рішення тренера, він мені довіряв, а я був готовий на все, щоб допомогти “Вересу”. Хоча для мене, як то кажуть, рідна позиція – лівий фланг півзахисту. Сподіваюся, що Олександр Ковпак саме там і використовуватиме мене. За моєю інформацією, у “ЛНЗ” – амбітні плани і намагатимусь бути корисним черкащанам. Бо минулого сезону у Рівному переконався, що боротьба за виживання – неприємна штука.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

60 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

1 годину ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

1 годину ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

1 годину ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

1 годину ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

1 годину ago