Костянтин Вівчаренко: Ванат вибачився перед командою

Захисник збірної України U-21 Костянтин Вівчаренко прокоментував перемогу над командою Румунії (1:0) у матчі чемпіонату Європи 2023.

«Наш найбільший мінус у матчі з Румунією? Перші десять хвилин. Це було хвилювання, адже нам була дуже важлива ця перемога. Але вже потім ми зібралися та контролювали всю гру.

Хлопці, які повернулися з національної збірної, були вже давно заграні за молодіжну збірну, тому жодних проблем немає. З ким я найчастіше граю, це, напевно, Жора Судаков ліворуч або Михайло Мудрик. У мене немає проблем із комунікацією, з усіма добре спілкуємося. Думаю, наша перевага якраз у командній грі, адже ми дуже добре почуваємося на полі і відчуваємо один одного.

Жору Судакову я бачив усюди, але не на лівому боці в матчі з Румунією – він зміщувався до центру і до правої сторони. Вийшов Макс Брагару і додав «ширину», адже Судаков більше зміщується в центр. Це різні футболісти за їхнім стилем гри. Але, на мій погляд, коли вийшов Брагару, мені стало легше грати, тому що я зміг подавати, у мене з’явився простір. Весь матч проти мене грав один з наших опонентів – один на один, так що важко було знайти вільну зону.

Щодо вилучення Ваната, головне – збірна виграла. Він вибачився перед командою. З кожним може статися така ситуація, тому немає жодних проблем. Чесно кажучи, я навіть не бачив цей момент. Просто вже побачив, як їхній гравець лежить на полі. Думаю, там нічого такого серйозного не було – більше гра на публіку», – сказав Вівчаренко.

Максимович Назар

Recent Posts

Бізімана отримав виклик до збірної Руанди на матчі кваліфікації КАН-2025 проти Беніну

Півзахисник Кривбасу Джихад Бізімана отримав виклик до збірної Руанди на матчі кваліфікації Кубка Африканський Націй-2025 проти Беніну.Читати далі

2 секунди ago

Манчестер Сіті звинуватив Прем’єр-лігу в маніпуляції результатами судового розгляду

"Манчестер Сіті" звинуватив Прем'єр-лігу у введенні в оману щодо результатів судового розгляду, пов'язаного з правилами…

11 хв. ago

Президент Вереса: Зараз у нас найсильніший склад за п’ять років

Президент "Вереса" Іван Надєїн поміркував про останні матчі команди, а також впевнений, що нинішній склад…

17 хв. ago

Лупашко міг очолити інший амбіційний клуб України

Президент «Буковини» Володимир Дубинський розповів про те, що нинішній головний тренер львівських «Карпат» Владислав Лупашко…

17 хв. ago

9-й тур Другої ліги мовою чисел та фактів

Перша поразка Чернігова, дубль граючого президента та сьома перемога поспіль Колоса. Найцікавіші події чергового туру…

19 хв. ago

Форварда Кривбаса викликано до збірної Нігера на матчі Кубка Африки

Нападник "Кривбасу" Даніель Соса отримав виклик і вирушив у розташування збірної Нігера на матчі відбору…

20 хв. ago