Йожеф Сабо: Вітаю молодіжну збірну, але треба підтягнути реалізацію

Йожеф Йожефович Сабо поділився з FootBoom своїми враженнями від перемоги молодіжної збірної України над Румунією (1:0) у другому турі групової стадії ЧЄ-2023. Ця вікторія дозволила підопічним Руслана Ротаня достроково гарантувати вихід до чвертьфіналу турніру.

– Непроста гра, тим приємніше, що перевага була на боці нашої збірної, яка перевершила суперника за створеними моментами і перемогла. Відзначу бажання демонструвати командний футбол, щоправда цього разу були невимушені помилки в передачах. Збірна другу гру провела “на нуль”, значить захисна лінія свою роботу виконує також добре. Хочу побажати поліпшити реалізацію, все-таки турнір серйозний, і інші суперники можуть не дозволити створювати таку кількість моментів.

Не сумнівався в тому, що Іспанія обіграє Хорватію і також вирішить завдання виходу з групи. Тепер в останньому турі вирішиться доля першого місця. В іспанців технічна команда, добре поставлена робота з м’ячем, вони агресивно діють у відборі. Загалом гра заточена на швидкісні атаки – це вимога сучасного футболу. Гра в останньому турі буде принциповою, хочу привітати Руслана Ротаня та його тренерський штаб із розв’язанням проміжної задачі та побажати удачі в подальших поєдинках, – сказав Йожеф Йожефович.

Максимович Назар

Recent Posts

Ілля Квасниця – найкращий молодий гравець УПЛ сезону 2023/24

20-річного форварда "Руху" Іллю Квасницю визнано найкращим молодим гравцем сезону УПЛ-2023/24. Про це повідомляє офіційний…

12 хв. ago

Георгій Судаков – найкращий гравець УПЛ сезону 2023/24

Півзахисника "Шахтаря" Георгія Судакова визнано найкращим гравцем сезону УПЛ-2023/24. Про це повідомляє офіційний сайт Ліги.Читати…

14 хв. ago

Джерело: Динамо заплатить чималі гроші за третього новачка літа

Керівництво Динамо у нинішнє міжсезоння не шкодує грошей на підсилення складу.Читати далі

28 хв. ago

Колишній капітан Чорноморця офіційно підсилив ЛНЗ

Захисник Чорноморця Ілля Путря став гравцем ЛНЗ.Читати далі

31 хв. ago

Жирона офіційно продала капітана в Байєр

Жирона не змогла відбитися від першого повноцінного продажу лідера у літнє міжсезоння.Читати далі

34 хв. ago

Збірні, які найчастіше перемагали на чемпіонаті Європи

Головний турнір для збірних у Європі стартує вже 14 червня. Читати далі

1 годину ago