Categories: УПЛ

У Зорі відреагували на заяви гравця щодо шантажу з боку клубу

Начальник Зорі Ігор Гузь розповів свою версію конфлікту з Максимом Хланем, який бажає розірвати контракт з клубом в односторонньому порядку.

“Позиція клубу щодо ситуації з Хланем? Все просто. Зараз поки що він написав листа, що хоче розірвати контракт, але ми з цим не погоджуємось. Все заходить в юридичну плоскість, бо для розірвання контракту нема юридичних підстав. Хлань зі своїм адвокатом хочуть це діло спустити якось на гальмах, щоб його відпустили без грошей. Клуб з цим не згоден. Так, Зоря хоче, аби він допрацював свій контракт до кінця.

Хлань заявляв, що його не пускали в столову з першою командою та не давали спілкуватись? Це як театр одного актора. Він факти перекручує і подає їх так, як йому вигідно щоб розірвати контракт. Куди його не пускали? Він жив в тій же кімнаті, в якій він жив, коли тренувався з основною командою. Він тренувався з U-19, але це ж одна й та сама структура, одна й та ж заявка на чемпіонат. Тому це рішення тренера – в якій команді тренується футболіст.

В нього в контракті прописано: “він виконує усі доручення, які йому надають тренерський штаб та керівництво клубу”. Тому рішення тренера він повинен виконувати згідно з чинним контрактом. Щодо кафе. Коли там іде обговорення тактичних завдань на гру і Хлань приходить, а він не є футболістом, який заявлений на гру, то навіщо йому чути плани тренера на гру? Це така інформація, яка не повинна виходити нікуди. Але сніданок, обід та вечеря були по розкладу з тією командою, з якою він тренувався на той час. При цьому меню було однакове у основного та молодіжного складу.

Максим завжди хотів бути тільки гравцем основного складу команди – це нормальне бажання, і я його розумію, але потрібно виконувати те, що від нього вимагає тренер. Він не був гравцем стартового складу, ви можете перевірити, скільки разів він виходив в стартовому складі. Хлань був гравцем ротації, але ця ситуація його не влаштовувала. Не влаштовувала – ну що ж, треба дорости, йому всього 20 років.

Тоді він вирішив, що його тут не цінують, і прийняв рішення розірвати контракт, але підстав для цього немає. Йому платилася заробітна плата, як і всім футболістам, заборгованості немає. Заробітну плату йому ніхто не “зрізав” у зв’язку з тим, що він тренувався з командою U-19. На нього розраховували в майбутньому. Йому казали: “Перепідписуй контракт, ще буде час і будеш грати, твій час прийде”. Умови контракту на перепідписання були дуже привабливі, але він хотів сьогодні і зараз”, – поділився Гузь в інтерв’ю Українському футболу.

Максимович Назар

Recent Posts

Син емігрантів із Коломиї підписав професійний контракт із Манчестер Юнайтед

Півзахисник Захері Бауманн закріпив свій зв'язок із Манчестер Юнайтед.Читати далі

8 хв. ago

Карло Анчелотті: Ендрік дуже багато працює. Він вийде в старті Реала в одному з найближчих матчів

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті висловився про бразильського форварда клубу Ендріка.Читати далі

12 хв. ago

Екс-спортивний директор Вереса: Габовда – нарцис. Використовує клуб для самопіару

Ексспортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» чесно розповів про Юрія…

13 хв. ago

Визначено найкращих молодих футболістів України серпня

За підсумками серпневого голосування проекту "Золотий Талант" було визначено найкращих гравців України у серпні в…

16 хв. ago

Захисник Вереса поділився очікуваннями від матчу з Інгульцем

Захисник рівненського «Вереса» Семен Вовченко поділився очікуваннями від матчу 7-го туру Української Прем'єр-ліги проти «Інгульця».Читати…

23 хв. ago

Друга ліга. Локомотив на виїзді переміг “двієчку” Металіста 1925

Сьогодні стартував черговий сьомий тур у Другій лізіЧитати далі

27 хв. ago