Categories: Перша ліга

Сергій Нагорняк: Епіцентр йде до УПЛ крок за кроком

Головний тренер ФК Епіцентр Сергій Нагорняк у програмі ПФЛ Україна Футбольна проаналізував виступ Епіцентру в минулому сезоні і окреслив цілі на наступний сезон

Неоціненний досвід

– На весняну частину сезону ставили перед собою завдання поборотися щонайменше за плей-оф, – зізнається Сергій Нагорняк. – На жаль, не все так склалося, як ми хотіли. Проте, нам вдалося отримати неоціненний досвід, який допоможе у майбутньому. Епіцентр – молода команда, яка у наступному сезоні намагатиметься підвищитися у класі.

Перспектива розвитку

– Рік тому створювали команду з нуля, але апетит приходить під час їжі. З минулого складу залишилося всього 4-5 футболістів, запрошували молодь. Головне, що є розуміння з боку керівництва клубу. У клубу є перспектива розвитку і це додає оптимізму. Завжди перед собою треба ставити найбільш амбітні завдання.

Емоції від Кам’янця-Подільського

– Переїзд на новий стадіон? У нас особливо нічого не змінилося. Центр базування залишився у Дунаївцях, всі тренування проводимо там.Матчі граємо у Кам’янці-Подільському і вважаю, що це великий плюс для нас. На мою думку, там зусиллями клубу Епіцентр вдалося зробити один із найкращих футбольних газонів в Україні. Ми зіграли лише три матчі у цьому гарному місті, але залишилися лише позитивні емоції. Підтримка вболівальників дуже відчувалася. Сподіваюся, що наступного сезону вони вже зможуть відвідувати матчі. Всі наші фанати з Дунаївців приїжджають на кожну гру.

Прогрес футболістів

– Міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко зацікавлений у тому, щоб у місті розвивався футбол. Поступово всі проблеми вирішуються. Думаю, що все буде добре і футбол у місті вийде на новий рівень. Наразі є бачу роботу у цьому напрямку.

Загалом задоволений прогресом молодих футболістів. Хлопці самі розуміють, що вони могли зробити набагато більше. Я максималіст по життю і вимагаю від своїх підопічних досягнення найбільш амбітних цілей. Молоді притаманна нестабільність, але це нормальне явище. Проте, вони вже подорослішали на рік і я дуже розраховую на своїх гравців. Вважаю, що вони на правильному шляху.

Молодь проти досвіду

– Максим Гірний забив три голи, але я завжди йому говорю, що краще звертати увагу на ті моменти, які не реалізував. Чудово, що у цього хлопця є спортивна злість. Вважаю, що він розкрив свій потенціал десь на 20%.Максим знає, над чим йому треба працювати, ми з тренерським штабом допомагаємо йому. Намагатимемося зробити все, щоб хлопці наступний сезон зіграли стабільніше.

Брати Кристіни, Миронюк, Гірний, Стень, Григоращук, Мороз та інші молоді гравці – це футболісти з хорошим майбутнім. На наступний сезон вони складатимуть основу нашої команди. І вже мають проявляти себе на повну і не говорити про молодість, адже був час для того, щоб отримати досвід. Ставимо найбільш амбітні завдання. Ми розвиваємося поступово і крок за кроком йдемо до УПЛ.

Пресслужба ПФЛ

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

4 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

4 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

4 години ago