Categories: Інше

Зозуля розповів, як Андрій Шевченко налаштовував проти нього гравців збірної України

Колишній нападник національної команди Роман Зозуля має неоднозначне ставлення до екстренера збірної України Андрія Шевченка.

Гравець критикував Андрія Миколайовича за те, що той сидів поруч з відомим сербським тенісистом Новаком Джоковичем на півфінальній грі Ліги чемпіонів між Інтером та Міланом (2:0). Також Роман засуджував Шевченка за фотографію з президентом ФІФА Джанні Інфантіно.

«Ти не маєш права спілкуватися з тим, хто підтримує Росію. Пост з Шевченком був про те, що досить робити такі помилки, це вже не вперше. Ти лідер думок, приклад для українців за кордоном і ти робиш такі помилки… Я хотів це донести, щоб люди зняли рожеві окуляри».

«Ти йдеш в НОК, знаючи, що поряд з тобою будуть колишні члени Партії Регіонів. А потім вмикається дурачок: «Я не знав, не бачив, я футболіст, граю в футбол». Він не знав, що веде бізнес з Романом Абрамовичем? І це ми знаємо завдяки журналістам, якби вони не «копали», то все далі б так і працювало».

«Таке відчуття, що коли він знаходиться в Україні, що за ним бігають п’ять няньок, які фоткають його, знімають. Правильно встань, правильно скажи, так можна, так не можна. Картинка супер. Тільки перетинає кордон і починається все це. Як так можна? За це просто болить».

«Я сам відмовився від збірної. Написав у себе в пості, що відмовляюся від збірної. Чого? Бо я прекрасно розумів, що якщо мене і викликатимуть, то Шевченко триматиме мене на трибуні. Я такого не хотів».

«Перед публікацією я зателефонував Шевченку і запитав: «Андрій Миколайович, я хочу написати пост, що відмовляюся від збірної поки не маю ігрової практики. Коли буду грати, то Вам вирішувати чи викликати мене». Він сказав: «Супер! Ти мужик, звичайно пиши пост». А потім мені казали хлопці, що Шевченко ходив та розповідав їм, що Зозуля такий поганий, нас кинув», – розповів Роман в інтерв’ю ютуб-каналу Sport Arena.

У минулому сезоні 33-річний нападник провів 18 поєдинків за Райо Махадаонда, в яких відзначився одним забитим м’ячем.
Зозуля разом з Шевченком провели в київському 20 матчів: по одному асисту один на одного.

Під керівництвом Андрія Миколайовича Роман провів чотири гри в збірній України: дві перемоги, дві нічиї та одна результативна передача.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago